Priser og praktisk informasjon

Her finner du informasjon om priser, medlemskap, refusjon av billetter og andre ting som er nyttig å vite i forbindelse med ditt besøk på Cinemateket.

OrdinærMedlem
Cinemateket90 kroner60 kroner
Ung film30 kroner
Barnas cinematek60 kroner30 kroner

Cinemateket har to kinosaler, Tancred (195 seter) og Lillebil (68 seter). På de fleste forestillingene har vi ikke setevalg. 

Enkelte visninger har spesialpriser, for eksempel under festivaler og noen 70mm-visninger.

Er dere en større gruppe som skal se film sammen? Da kan dere få grupperabatt. Ta direkte kontakt med oss

Rullestolbrukere og ledsagere

Vi har ett sete i hver av salene som er tilpasset rullestolbrukere. Dersom du ønsker et av disse, ta kontakt med billettluken. Ledsagere med ledsagerbevis slipper inn gratis, men må ta ut egen billett. Les mer om adkomst og tilgjengelighet.

Refusjon av billetter

Refusjon blir bare gitt i tilfeller der forestillingen må avlyses. Ved sykdom eller feilkjøp kan kjøpte billetter byttes til billetter til en annen forestilling i samme priskategori. Dette byttet gjøres i billettskranken eller per e-post til billett(a)nfi.no. Bytting av billetter må skje senest dagen før den aktuelle forestillingen.

Medlemsfordeler

Du trenger ikke være medlem for å se film på Cinemateket, men det gir deg noen fordeler. Et medlemskap gir deg:

  • Redusert billettpris, også på arrangementer med annen pris enn ordinær pris.
  • Mulighet til å kjøpe to billetter til medlemspris per forestilling (merk at dersom du skal ha to billetter til medlemspris til flere filmer og du skal kjøpe de på nett, må du dele kjøpet opp i flere transaksjoner).
  • Tilbud om hjemsendt programkatalog i posten.
  • Rabatt på filmfestivaler på Cinemateket.

Dette koster et medlemskap

  • Medlemskort 6 måneder: kr 100 (kr 50 for Barnas cinematek).
  • Medlemskort 12 måneder: kr 200 (kr 100 for Barnas cinematek).
  • Gratis medlemskort for ungdom i alderen 15 til og med 17 år.

Medlemskortet kan kun kjøpes og fornyes i billettskranken. Det kan også lades for enda lengre perioder om ønskelig.

Bonuskort og gavekort

Få stempel for hver billett du kjøper. Etter fem kinobesøk spanderer vi den sjette filmen. Bonusen kan du kun ta ut på ordinære billetter, ikke billetter til spesialpris. Har du kjøpt billett på nett og vil ha stempel – ta turen innom billettskranken før forestilling.

Gavekort (valgfritt beløp) er til salgs i skranken.

Cinemateketikette

Det er ikke reklame før filmene på Cinemateket, og visningene begynner presis. Vi ber alle om å vise hensyn og ikke gjøre noe som forstyrrer andre. Mobilbruk og mat er ikke tillatt under forestilling.

Toaletter og garderobe

Toalettene befinner seg i underetasjen, en halv trapp ned fra første etasje. Du kan også ta heisen. Vi har dessverre ikke garderobe for yttertøy, men har mulighet for bagasjeoppbevaring i låsbare skap i tilknytning til billettskranken. Det er bare å henvende seg til en av våre medarbeidere.