Barnas cinematek

Vi viser barnefilm i helgene, har skole- og barnehagevisninger i ukedagene, lek og læring i Flåklypa – Barnas filmrom og arrangerer mange morsomme og lærerike aktiviteter for barn og unge gjennom året. 

Fram til jul byr vi blant annet på stumfilmkonsert med to Charlie Chaplin-komedier der Kjetil Schjander Luhr improviserer pianomusikken. Det blir også tradisjonsrike førjulsfilmer for små og store. Se fram til Karl-Bertil Jonssons jul og Marihønenes jul, Reisen til julestjernen og Tre nøtter til Askepott med original tale. Barnas filmrom er åpent for alle når vi viser film i helgene og kan også bookes av barnehager på hverdager. Hent programbrosjyren neste gang du er innom eller meld deg på nyhetsbrevet vårt for oppdateringer om hva som skjer.

Stumfilmkonsert 2. desember

Charlie Chaplin er en stor stjerne på Barnas cinematek. Lørdag 2. desember viser vi de to slapstick-komediene Eventyreren og Chaplin på Rulleskøyter - med levende pianomusikk i kinosalen! Vår faste stumfilmpianist Kjetil Schjander Luhr sitter klar ved pianoet og spiller til filmene.

Jul på Cinemateket

Ingen jul uten tradisjonsrike filmer i adventstiden! I desember viser vi gode julefilmer for voksne og barn. På barneprogrammet står Reisen til julestjernen, Tre nøtter til Askepott (med original tale!), Karl-Bertil Jonssons jul og Marihønenes jul.

Besøke oss med barnehagen?

Book et besøk i Barnas filmrom

I Flåklypa – Barnas filmrom kan barna se film og leke. Vi holder åpent for barnehager alle hverdager, kl. 10.00 og kl. 12.00. Besøket må bookes i forkant, tilbudet er gratis og påmeldingen er bindende. Les mer om rommet og filmene dere kan se her.

Barnas ønskefilm

Hvilken film vil du se på stort lerret?

Har du en favorittfilm eller et godt filmminne du gjerne vil at andre skal få oppleve? Send oss en e-post med filmtittel og regissør.

Barn som sitter i kinosal med grønne seter. Gutten i forgrunnen er tydelig fascinert av det han ser på. Det ser ut som han sier "oj" og har oppsperrede øyne.

Foto: Knøttekino, Barnefilmfestivalen.