Barnas Cinematek

Hver lørdag kl. 13.00 og kl. 15.00, og søndag kl. 14.00 viser vi film for små filmelskere. I tillegg setter vi opp forestillinger i høstferien, vinterferien og deler av sommerferien. Med jevne mellomrom arrangerer vi egne forestillinger for skoler, AKS og barnehager.

Vi viser ny og eldre barnefilm og klassikere du gjerne ikke får se på vanlig kino. Av og til får vi besøk av regissører som forteller om filmene sine eller en ekspert kommer for å fortelle noe spennende rundt tematikken til filmen. Vi arrangerer animasjonsverksted, stumfilmkonserter og mange andre morsomme arrangementer i løpet av året.

Forestillinger

Aktiviteter og høydepunkter

Vinterferiekino 17.-21. februar

Mandag til fredag i vinterferien kan du besøke oss med familien, vennegjengen eller aktivitetsskolen. Vi har to forestillinger hver dag, klokka 10.00 og klokka 12.00.

Anne-Cath. Vestly 100 år

Anne-Cath. Vestly er en av våre kjæreste barnebokforfattere, og i 2020 er det 100 år siden hun ble født! Gled deg til et gjensyn med Knerten og Mormor og de åtte ungene i byen, som begge er basert på bøkene hennes.

På vei mot livet

Det kan være trøblete å vokse opp - og det er laget mange gode filmer om det! I filmserien på vei mot livet viser vi et utvalg filmer som på ulike vis handler om å vokse opp, bli modigere eller tape sin uskyld.

Mormor titter inn gjennom døråpningen.
En jente og en gutt står ved siden av hverandre ved komfyren på skolekjøkkenet.
En løve, et vortesvin og en marekatt spankulerer bortover en veltet tømmerstokk.