Barnas cinematek

Vi viser barnefilm i helgene, har skole- og barnehagevisninger i ukedagene, lek og læring i Flåklypa – Barnas filmrom og arrangerer mange morsomme og lærerike aktiviteter for barn og unge gjennom året. 

Barnas filmrom er åpent for alle når vi viser film i helgene og kan også bookes av barnehager på hverdager. Hent programbrosjyren neste gang du er innom eller meld deg på nyhetsbrev for oppdateringer om hva som skjer.

Utvalgte høydepunkter før sommeren

De siste ukene av juni kan de minste blant annet glede seg til sjarmerende fortellinger med Det lille spøkelset Laban. For de større barna viser vi den japanske tegnefilmen Skatten på Sjørøverøya (der selveste Miyazaki var hovedanimatør!). Dessuten byr vi på to norske filmperler dere publikummere har ønsket dere: Kamilla og tyven og Kule kidz gråter ikke, en sterk og nydelig film om kampen mot kreft, vennskap og barns fremtidsdrømmer.

Du kan også få med deg et knippe filmer som får fram sommerstemningen, som Heldiggrisen Babe, om livet til en liten gris på en bondegård og animasjonsfilmen Dragetreneren.

Sommerkino i juni og august

Onsdag til fredag i uke 26 og uke 32 inviterer vi til sommerkino på dagtid, med filmer som passer fint for aktivitetsskolen og barnefamilier. Få med dere til sammen seks gode filmer! Filmstart klokken 10.00 og klokken 12.00.

Besøke oss med barnehagen?

Book et besøk i Barnas filmrom

I Flåklypa – Barnas filmrom kan barna se film og leke. Vi holder åpent for barnehager alle hverdager, kl. 10.00 og kl. 12.00. Besøket må bookes i forkant, tilbudet er gratis og påmeldingen er bindende. Les mer om rommet og filmene dere kan se her.

Barnas ønskefilm

Hvilken film vil du se på stort lerret?

Har du en favorittfilm eller et godt filmminne du gjerne vil at andre skal få oppleve? Send oss en e-post med filmtittel og regissør.

To barn sitter i kinostoler og ler.

Foto: David Malmbekk/NFI.