Barnas cinematek

Vi viser barnefilm i helgene, har skole- og barnehagevisninger i ukedagene, lek og læring i Flåklypa – Barnas filmrom og arrangerer flere spennende aktiviteter for barn og unge gjennom året. 

I høst markerer vi at Disney fyller 100 år og at Emil i Lønneberget blir 60 år. Se også fram til et gjensyn med figurer som Knerten, Totoro og Albert Åberg. Barnas filmrom holder åpent hver helg så lenge vi har forestillinger.

Høstferiekino i uke 40

Høstferieprogram

Mandag til fredag i uke 40 (2.-6. oktober) viser vi film hver dag kl. 10.00 og kl. 12.00, til vanlige Barnas cinematek-priser (ordinær: 60 kr/medlem: 30kr). Vi viser Hundehotellet, Lotta flytter hjemmefra, Alice i EventyrlandReisen til Melonia og Flukten fra hønsegården. Visningstidene finner du her.

Høstferiekino med AKS/SFO

Ønsker dere å komme med en gruppe fra aktivitetsskolen? Ta kontakt på barnefilm@nfi.no. Forestillingene tilbys gratis til aktivitetsskoler.

Forestillinger

Besøke oss med barnehagen?

Book et besøk i Barnas filmrom

I Flåklypa – Barnas filmrom kan barna se film og leke. Vi holder åpent for barnehager alle hverdager, kl. 10.00 og kl. 12.00. Besøket må bookes i forkant, tilbudet er gratis og påmeldingen er bindende. Les mer om tilbudet her.

Barnas ønskefilm

Hvilken film vil du se på stort lerret?

Har du en favorittfilm eller et godt filmminne du gjerne vil at andre skal få oppleve? Send oss en e-post med filmtittel og regissør.

Barn som sitter i kinosal med grønne seter. Gutten i forgrunnen er tydelig fascinert av det han ser på. Det ser ut som han sier "oj" og har oppsperrede øyne.

Foto: Knøttekino, Barnefilmfestivalen.