Barnas Cinematek

Hver lørdag kl. 13.00 og kl. 15.00, og søndag kl. 14.00 viser vi film for små filmelskere. I tillegg setter vi opp forestillinger i høstferien, vinterferien og deler av sommerferien. Med jevne mellomrom arrangerer vi egne forestillinger for skoler, AKS og barnehager.

Vi viser ny og eldre barnefilm og klassikere du gjerne ikke får se på vanlig kino. Av og til får vi besøk av regissører som forteller om filmene sine eller en ekspert kommer for å fortelle noe spennende rundt tematikken til filmen. Vi arrangerer animasjonsverksted, stumfilmkonserter og mange andre morsomme arrangementer i løpet av året.

Forestillinger

Aktiviteter og høydepunkter

Barnerettighetene 30 år!

Sammen med UNICEF Norge feirer vi at Barnerettighetene er 30 år. Lørdag 23. november klokka 13.00 kan du bli med å spille Kahoot-quiz om barnas rettigheter. Etterpå ser vi Løvetannbarn, en fargerik og morsom animasjonsfilm om Isak som flytter på barnehjem.

Bok og film 30. november

Kjenner du Pinnemann? Lørdag 30. november klokka 15.00 kan du følge han ut på eventyr i filmen Pinnemann. Dessuten kommer Håvard Paulsen fra Jubeltube! Han skal lese høyt fra ZOG og de flygende legene - den nye bildeboka fra Julia Donaldson og Axel Scheffler, radarparet bak fortellingene om Pinnemann, Gruffalo og Lille Gruffalo. Du får også se tegningene fra den nye boka!

Masse fargerike barn som står på en trapp.
En politimann stirrer morskt på en landstryker og en hjemløs gutt som spionerer.
En brun kamelmamma og en liten hvit kamelunge står ved siden av hverandre.
En gresshoppe og en frosk tar hverandre i hendene foran en inngangsdør.
Prinsesse Gulltopp står i et stort slott i ført en blå prinsesskjole, krone og et hjerteformet gullsmykke.