Barnas cinematek

Vi viser barnefilm i helgene, har skole- og barnehagevisninger i ukedagene, lek og læring i Flåklypa – Barnas filmrom og arrangerer mange morsomme og lærerike aktiviteter for barn og unge gjennom året. 

Barnas filmrom er åpent for alle når vi viser film i helgene og kan også bookes av barnehager på hverdager. Hent programbrosjyren neste gang du er innom eller meld deg på nyhetsbrev for oppdateringer om hva som skjer.

Forestillinger

Glimt fra høstprogrammet

August på Barnas cinematek

Billettluka åpner igjen fra 29. juli, og første barneforestilling er lørdag 3. august. I august kan du blant annet bli med på eventyr sammen med lundefuglene Una og Baba fra Lundefjell, få et gjensyn med det hjertevarme radarparet Ernest og Celestine i deres nyeste film og møte de to svenske filmparene Hugo og Josefin og Brødrene Løvehjerte. Vi viser også flere kortfilmer med det populære lille spøkelset Laban og inviterer til spennende familiefilmer under Ravenheart filmfestival.

Sommerkino i uke 32

Onsdag 7., torsdag 8. og fredag 9. august kan barnefamilier og AKS bli med på sommerkino på dagtid, med tre filmer som passer for barn i småskolealder: Nedenom og hjem igjen, Ulvesommer og Operasjon mjau. Filmstart hver dag klokken 10.00 og klokken 12.00.

Animasjon. En bjørn og en liten hvit mus, begge med klær, vinker fra en togkupé. Vi ser toget forfra.
To barn i en sommerlig hage ser på sollyset gjennom en fargerik glassbit.
Animasjon. Fire fargerike fugler ser på et egg i et fuglerede.
To mennesker ser gjennom et forstørrelsesglass.

Besøke oss med barnehagen?

Book et besøk i Barnas filmrom

I Flåklypa – Barnas filmrom kan barna se film og leke. Vi holder åpent for barnehager alle hverdager, kl. 10.00 og kl. 12.00. Besøket må bookes i forkant, tilbudet er gratis og påmeldingen er bindende. Les mer om rommet og filmene dere kan se her.

Barnas ønskefilm

Hvilken film vil du se på stort lerret?

Har du en favorittfilm eller et godt filmminne du gjerne vil at andre skal få oppleve? Send oss en e-post med filmtittel og regissør.

To barn sitter i kinostoler og ler.

Foto: David Malmbekk/NFI.