Lei en kinosal

Vi leier ut kinosalene til både filmvisninger og konferanser til privatpersoner og bedrifter. Byens beste kinosaler og erfarne teknikere gjør at din filmvisning, seminar eller konferanse er i de beste hender. Filmkaféen har alle rettigheter og tilbyr mat og drikke – også i kinosalen.

Vårt flaggskip Tancred er utstyrt med bransjens beste kinohøyttalere fra Meyer og Atmos lydanlegg. Våre teknikere er tilstede før og under arrangementet for å bistå med en sømløs gjennomføring. Trådløse mikrofoner er tilgjengelig i salene, og det er enkelt å koble på din pc/mac for presentasjoner fra talerstolen. Vi leier også ut kinosalene til din helt private kinovisning – se din drømmefilm i din egen kinosal!

Kontakt

Kontakt oss på e-post for et pristilbud på ditt arrangement.

Kinosalene

Tancred

Tom Tancred kinosal.

Tancred kinosal.

195 sitteplasser med god plass til beina. 4k digitalprojeksjon med Dolby Atmos lydanlegg og byens beste høyttalere. Store scene med plass til talerstol og bord til paneldebatt. Enkel tilkobling fra din pc/mac, trådløst nettverk. Håndholdte mikrofoner og mygger tilgjengelige. Direkte utgang til Filmkaféen som skreddersyr mat/drikke til ditt arrangement.

Lillebil

Tom Lillebil kinosal.

Lillebil kinosal

Lillebil har 68 sitteplasser. 4k digitalprojeksjon og meget godt lydanlegg. Scene med plass til talerstol og panelbord til konferanser. Enkel tilkobling fra din pc/mac, trådløst nettverk og trådløse mikrofoner tilgjengelig.

Presentasjon i Tancred

Paneldebatt i Tancred

Foredrag i Lillebil

Tom Tancred kinosal.

Tancred kinosal.

Tom Lillebil kinosal.

Lillebil kinosal