Lei en kinosal

På Cinemateket leier du byens beste kinosaler. Med våre erfarne teknikere kan vi garantere at din filmvisning, ditt seminar eller din konferanse er i de beste hender.

Begge våre saler er utstyrt med svært gode høyttalere og Atmos lydanlegg. Kinosalene har den beste kvaliteten på analog og digital projeksjon, og våre teknikere og vertskap er til stede før og under arrangementet for å bistå med en sømløs gjennomføring. Trådløse mikrofoner er tilgjengelig i salene, og det er enkelt å koble på din pc/mac for presentasjoner fra talerstolen.

Kontakt

Kontakt oss på e-post for booking og tilrettelegging av ditt arrangement.

Kinosalene

Tancred

Tom Tancred kinosal.

Tancred kinosal.

195 sitteplasser med god plass til beina. 4K digitalprojeksjon med Dolby Atmos lydanlegg og byens beste høyttalere. Stor scene med plass til talerstol og opplegg for samtaler og paneldebatter. Enkel tilkobling fra din pc/mac og trådløst nettverk. Håndholdte mikrofoner og mygger tilgjengelige. Salen har to rullestolplasser.

Lillebil

Tom Lillebil kinosal.

Lillebil kinosal

Lillebil har 68 sitteplasser, 4k digitalprojeksjon, svært gode høyttalere og Dolby Atmos lydanlegg. Scene med plass til talerstol og panelbord til konferanser. Enkel tilkobling fra din pc/mac til lerret, trådløst nettverk og trådløse mikrofoner tilgjengelig. Salen har en rullestolplass.

Her kan du besøke Cinemateket virtuelt.

Presentasjon i Tancred

Paneldebatt i Tancred

Foredrag i Lillebil

Tom Tancred kinosal.

Tancred kinosal.

Tom Lillebil kinosal.

Lillebil kinosal