Programkatalog

Programmet vårt presenteres i flere programkataloger. Har du gyldig medlemskap, kan du be om å få dem tilsendt i posten.

Cinematekets program

Cinematekets programkatalog kommer ut fem ganger i året. Her kan du lese artikler og finne omtaler av filmene vi viser. Katalogen kan du plukke med deg gratis på Cinemateket og på ulike distribusjonspunkt i Oslo.

Barnas cinematek-program

Barnas cinematek-brosjyre kommer ut fire ganger i året. Her finner du informasjon om arrangement og filmene vi viser. Brosjyren kan du plukke med deg gratis på Cinemateket og på ulike distribusjonspunkt i Oslo.

Cinematekenes program

Vi organiserer ukentlige visninger av felles titler på alle de norske cinematekene. Disse forestillingene presenteres i en brosjyre som kommer ut fire ganger i året. Den distribueres på cinematekene i Bergen, Kristiansand, Lillehammer, Stavanger, Trondheim og Tromsø.

ISSUU

Har du ikke utgivelsene våre for hånden, kan du bla i dem i issuu.

Kim Hiorthøys illustrasjoner

Kunstneren Kim Hiorthøy er Cinematekets faste illustratør. Det er hans illustrasjoner som pryder forsiden på cinematek-katalogen, i tillegg til at de brukes på månedsplakatene.

Hiorthøy er en av Norges mest mangfoldige kunstnere, som veksler mellom å arbeide med en rekke ulike visuelle uttrykk, men også scenekunst, musikk og film. I 2017 spillefilmdebuterte han som manusforfatter og regissør med The Rules for Everything. Kim Hiorthøy har laget illustrasjonene til Cinematekets kataloger siden 1996. Her ser du et lite utvalg av dem. Hvor mange kjenner du igjen?

Kim Hiorthøys illustrasjon med kvinneansikt.

November-desember 2002.

Kim Hiorthøys iIllustrasjon av par som kysser.

September-oktober 2003.

Kim Hiorthøys illustrasjon av skumle ansikt og hodeskaller.

Januar-februar 2004.

Kim Hiorthøys illustrasjon av kvinne som røyker, stjerne og lyn.

Mai-juni 2004.

Kim Hiorthøys illustrasjon av organisk form i ulike farger.

Mars-april 2008.

Kim Hiorthøys illustrasjon av ansikter..

September-oktober 2009.

Kims Hiorthøys illustrasjon av ansikt uten øyne.

Januar-februar 2009.

Kim Hiorthøys illustrasjon av ravn og blomsterblader.

Oktober-desember 2012.

Kim Hiorthøys illustrasjon av Emmanuelle Riva og mann.

Mai-juni 2013.