Elvis synger og spiller på gitar sammen med bandet sitt, vi ser så vidt noen i bakgrunnen.

Elvis: That's the Way It Is

Medrivende konsertfilm med Elvis i storform.

Denne dokumentaren tar deg med til Las Vegas og Elvis’ sceneshow der i 1970. Hele 60-tallet prioriterte Elvis filmkarrieren fremfor musikken, men da 70-tallet sto for døra vendte han tilbake til scenen. I ettertid er det lett å assosiere Elvis og Las Vegas med bildet av en oppblåst eks-konge i bisarre kostymer, men i virkeligheten var den tidlige perioden i Las Vegas blant hans beste øyeblikk. Det var en tid preget en moden manns stemmeprakt og en trygg artist som var sulten på suksess. I Elvis: That’s The Way It Is fanges magien som gjorde (og fortsatt gjør) at folk blir fanatiske tilhengere av denne karismatiske musikeren.

I filmen får vi følge forberedelsene til åpningsforestillingen på Inter­national Hotel i Las Vegas. Gjennom intervjuer med fans, musikere og stab bygges det opp en forventning til konserten som det virker håpløst å leve opp til, men Elvis i storform leverer varene. På scenen kommer perlene på rekke og rad – «Heartbreak Hotel», «Don’t Be Cruel», «Hound Dog», «Suspicious Minds» og en lang rekke andre. For å samle stoff til den ekstravagante forestillingen som filmen utgjør, filmet man hele seks konserter og en rekke øvinger.

Vi viser selvsagt en fet 70mm-versjon av denne klassiske konsertfilmen, og har du ikke vært Elvis-fan før, så er det uunngåelig å ikke bli det når han stråler mot deg fra lerretet i Tancred!

Teknisk informasjon om filmen Elvis: That's the Way It Is
Attributt Verdi
Spilletid 1t 37m (97 minutter)
Produsert USA 1970
Regi Denis Sanders
Medvirkende

Elvis Presley, James Burton (guitar), Glen D. Hardin (piano), Ronnie Tutt (drums), John Wilkersen (guitar), Jerry Scheff (bassguitar), Cary Grant, Sammy Davis Jr.

Tale Engelsk
Tekst Svensk
Aldersgrense 6 år
Visningsformat 70mm
Bildeformat 2.35:1
2.35:1

Forestillinger

  • Fredag 14.06.2024 18:00 Tancred  

Se mer av