Vårfest i Dronningens gate

Lørdag 11. mai klokken 12.00-16.00 inviterer Bilfritt byliv og venner til en opplevelsesrik dag med aktiviteter for store og små nedover hele Dronningens gate. Vi er med på festen! Ute i gata blir det ansiktsmaling, dekorasjon av dyremasker, tegnebord og et lite byttemarked for film. Innendørs står to barnefilmer og en japansk anime på programmet.

Aktivitetsbord for barna

Ved aktivitetsbordet ute kan du designe dyremasker eller kose deg med å tegne. Eller hva med å bli malt i ansiktet som et ekte jungeldyr? Ansiktsmaler Annette Pfeffer sitter klar med pensel og malesaker. Du kan også lage din egen «Walk of fame»-stjerne med kritt på bakken eller få deg en barsk klistremerketatovering.

Byttemarked for film

Kanskje du og foreldrene dine har noen filmer på DVD eller Blu-ray som dere vil bli kvitt? Vi rigger opp et lite byttemarked der dere kan bytte filmer med andre, eller gi bort gamle filmer til noen som har lyst på dem.

Tips: Filmer som skal byttes tar du med på selve dagen. Vil du bare gi bort filmer, kan de også leveres i billettluka i forkant.

Filmkafeen holder åpent og serverer mat og drikke hele dagen. Alle rettigheter.

Oversikt over alt som skjer i Dronningens gate denne dagen finner du i facebook-eventet Vårfest i Dronningens gate.

-Skulle det bli regnvær, så flytter vi aktivitetene innendørs.

Velkommen!


En jente malt i ansiktet med kul tigersminke.
Barsk tatovering