Vemmelig ansikt.

Society

En mørk body-horror komedie.

Bill har tilsynelatende alt. Han er fra en rik familie i Beverly Hills. Han har en pen kjæreste, snille foreldre og en god psykolog. Likevel har han en gnagende følelse av at ting er ikke helt som de skal være og når han kommer over et lydopptak der det virker som hans foreldre og søster har incestøs omgang begynner ting å rakne. Bill oppdager deretter sannheten bak familien sin og ikke minst samfunnet han lever i. Saken er nå om han vil overleve denne oppdagelsen. 

Produsenten av Re-Animator og From Beyond, Brian Yuzna, debuterte med denne mørke body-horror komedien, som kort fortalt blander de mest spenstigste delene av Henrik Ibsen og H.P. Lovecraft. Fortsatt snart tretti år senere byr filmen på noen av de mest bisarre og vemmeligste spesialeffektene i filmhistorien signert den japanske multikunstneren og effektmakeren Screaming Mad George. 

Denne blandingen av skarp samfunnskritikk og herlig spekulasjon slo ned som en bombe i horrorscenen og ble en kassasuksess i det da nye Russland. Society er en film som trimmer tidvis lattermusklene såvel som brekningsrefleksen og det skulle da bare mangle at filmen ikke finner veien til salongens lerret.

Denne aftenen ønsker vi velkommen tilbake nok et verk signert den tyske undergrunnsregissøren Julia Ostertag. Le Petit Mort er en film om et one-night stand som går galt på det mest ukomfortable vis. Kinky og forstyrrende slik vi best kjenner det fra Berlins underverden!

Teknisk informasjon om filmen Society
Attributt Verdi
Spilletid 1t 39m (99 minutter)
Produsert USA 1989
Regi Brian Yuzna
Skuespillere

Billy Warlock,  Devin Devasquez,  Evan Richards,  Ben Meyerson,  Charles Lucia,  Connie Danese,  Patrice Jennings

Tale Engelsk
Tekst Utekstet
Aldersgrense 18 år
Visningsformat Digital
Lyd 5.1
Bildeformat 1.85:1
1.85:1

Forestillinger

  • Fredag 24.08.2018 21:00 Tancred