Pinnemann

Bli med Pinnemann på en reise gjennom årstidene! Før filmen leser Håvard Paulsen fra Jubeltube høyt fra ZOG og de flygende legene – den flunkende nye bildeboka fra radarparet bak de populære fortellingene om Pinnemann, Gruffalo og Lille Gruffalo.

Pinnemann er på joggetur. Han glemmer å se seg for og snart kommer en hund som elsker å leke med pinner! Dette blir starten på et spennende eventyr. Pinnemann blir brukt som flaggstang på et sandslott, balltre, kvist i et fuglerede og som ved i en peis. Høst blir til vinter og Pinnemann savner familien sin. Kanskje julenissen kan hjelpe Pinnemann hjem til familietreet sitt?

Høytlesning av ZOG og de flygende legene

Før filmstart inviterer vi til høytlesning inne i kinosalen. Kanskje du husker Håvard Paulsen fra Barne-TV og Jubeltube? Han skal lese høyt fra ZOG og de flygende legene – den flunkende nye bildeboka fra radarparet bak de populære fortellingene om Pinnemann, Gruffalo og Lille Gruffalo. Du får også se tegningene fra den nye boka - på stort lerret!

Mann blåser drageild i kinosalen.

Håvard Paulsen viser hvordan drager blåser ild under Barnebokfestivalen 2017.

Forfatter Julia Donaldson og illustratør Axel Scheffler er kjent i hele verden for sine oppfinnsomme fortellinger og superkule illustrasjoner. Flere av bildebøkene deres er filmatisert – og Oscar-nominert! Om du har lyst på en av bøkene deres, så er det mulig å kjøpe dem før eller etter forestillingen.

Teknisk informasjon om filmen Pinnemann
Attributt Verdi
Spilletid 0t 27m (27 minutter)
Originaltittel Stick Man
Produsert Storbritannia 2015
Regi Jeroen Jaspaert, Daniel Snaddon
Skuespillere

Erlend Klarholm Nilsen, Lars Sundsbø, Kaia Varjord, Henrik Plau, Tevje Fløtberg-Rudidalen

Tale Norsk
Aldersgrense Tillatt for alle
Visningsformat Digital
Bildeformat 1.78:1
1.78:1

Samarbeids­partnere