En jente med detektivklær går inn i i mørk butikk.

Nabospionen

Spennende detektivmysterium med en modig og tøff ti år gammel jente.

Agathe Christine, populært kalt AC, er ti år gammel. Hun ser på seg selv som en privatdetektiv, og hun bryr seg slettes ikke om at alle synes hun er sær og nerdete! En dag oppdager den lokale kjøpmannen at noen stjeler fra butikken hans, og AC tar saken. Men så møter hun sin nye nabo, Vincent. Det er noe riktig mystisk med ham! AC bestemmer seg for å legge oppdraget sitt til side for å overvåke naboen. En spennende krimfortelling om en modig og litt annerledes jente, som tør å være seg selv!

Nabospionen er regissør Karla von Bengtssons første animerte langfilm. Hun har tidligere laget den sjarmerende animasjonsfilmen Tigre og tatoveringer, en populær gjenganger på Barnas Cinematek. Animasjonsfilmene til Karla har flotte tegninger av høy kvalitet, med enkle og spennende detaljer i bildene.

Vinn billetter og popkornmeny

Sammen med Symra kino og Deichman Lambertseter har vi laget en morsom quiz om detektiver og spioner. Du finner quizark på kinoen og biblioteket. Hvis du leverer inn svarene dine til Deichman Lambertseter innen torsdag 19. mai kl. 12.00, er du med i trekningen av to fribilletter til visningen lørdag samt en popkornmeny.

Premien er levert av NFkino Symra.

Teknisk informasjon om filmen Nabospionen
Attributt Verdi
Spilletid 1t 20m (80 minutter)
Produsert Danmark 2016
Regi Karla von Bengtson
Medvirkende

Hedda Farnes Grjotheim, Pål "Onkel P" Tøien med flere

Tale Norsk
Aldersgrense Tillatt for alle
Visningsformat DCP
Bildeformat 1.85:1
1.85:1

Samarbeids­partnere

Symra kino