Jentegjeng i rosa jakker.

Grease + Grease 2

Velkommen tilbake til en etterlengtet utgave av Rock Noir!

Større festligheter i musikalsjangeren skal du lete lenge etter, for selv om du blir flau, skammer deg, eller rett og slett ikke tør å innrømme det, så er ordet Grease! Denne kvelden viser vi både Grease og Grease 2. Oppfølgere sies å være per definisjon et underdanig produkt, men er det egentlig sant? I en fargerik kombo av kitsch, uskyld, pøbelstreker, ungdom og rock’n’roll, feirer vi Alle hjerters dag i stor stil med en double bill!

Grease (1978)

Danny (John Travolta) regnes som kulere enn kremost av gjengen sin, The T-birds. Han har hatt en hemmelig sommerflørt med en australsk jente Sandra Dee (Olivia Newton-John), men når ferien er over viser det seg at hun har flyttet og nå går på hans skole. Et element i det strengt ritualiserte adferdsmønsteret til The T-birds er at de utelukkende rekrutterer partnere fra en jentegjeng ved navn The Pink Ladies, og i dette miljøet passer den litt prektige Sandra Dee ikke inn.

Par som danser på skoleball.

Grease 2 (1982)

En britisk utvekslingsstudent må bevise seg for lederen av jentegjengen, hvor jentene fortsatt utelukkende må date greasere. To år etter de livsendrende begivenhetene i Grease, møter du Sandys fetter, en streiting med engleansikt, som i år er det nye ansiktet på Rydell High.

High school-gutter som tøffer seg.
Teknisk informasjon om filmen Grease + Grease 2
Attributt Verdi
Spilletid 3t 45m (225 minutter)
Produsert USA
Regi Randal Kleiser + Patricia Birch
Skuespillere

John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing (Grease) + Michelle Pfeiffer, Maxwell Caulfield, Lorna Luft (Grease 2)

Tale Engelsk
Tekst Norsk (​​Grease) og svensk (​Grease 2​)
Aldersgrense 6 år
Visningsformat 35mm

Forestillinger

  • Fredag 14.02.2020 18:00 Lillebil  

Se mer av