To personer i hvite klær, omkranset.

Get Crazy

Helsprø og musikalsk kultkomedie!

Det er nyttårsaften 1983, og promotør Max Wolfe planlegger tidenes fest i lokalene til Saturn Theater. Men det Max ikke vet, er at big shot-promotør Colin Beverly, en innbitt konkurrent, vil gjøre alt han kan for å sabotere festen. Max har nemlig en 30-årig kontrakt på lokalene, men Beverly har andre ideer. Beverly tilbyr å kjøpe Max ut av kontrakten og frister med et tilsynelatende generøst beløp, men Max nekter. 

Situasjonen blir verre da Max kollapser på scenen. Når Max sin nevø Sammy, en ambisiøs og underdanig fyr, hinter til Beverly at han sannsynligvis arver avtalen til lokalene, får han samme tilbud fra Beverly dersom han klarer å få Max sin signatur før midnatt.

Regissør Allan Arkush sto blant annet bak Rock ‘n’ Roll High School (1979) med bandet Ramones og Get Crazy er laget over samme lest. Selv om filmen ikke ble en like stor suksess, har den i ettertid fått fortjent kultstatus. Legg også merke til hvem som dukker opp, her er Lou Reed, Daniel Stern og Ed Begley Jr., og i rollen som Reggie Wanker finner vi Malcolm McDowell. Dette vil du ikke gå glipp av!

Those well-disposed toward rock will find it energetic and funny. Janet Maslin, The New York Times
Teknisk informasjon om filmen Get Crazy
Attributt Verdi
Spilletid 1t 32m (92 minutter)
Produsert USA 1983
Regi Allan Arkush
Medvirkende

Malcolm McDowell, Allen Garfield, Daniel Stern, Gail Edwards, Ed Begley Jr.

Tale Engelsk
Tekst Norsk
Aldersgrense 15 år
Visningsformat 35mm
Bildeformat 1.85:1
1.85:1

Forestillinger

  • Fredag 14.06.2024 20:30 Lillebil  

Se mer av