Animerte dukker. En gutt med skyggelue og en dame med turkis kåpe ser på en plastikkpose som daler ned fra broen de står på.

Animasjonskurs: Tingenes hemmelige liv

Vil du lære å lage en stop motion animasjonsfilm? Under Baltiske filmdager kan du bli med på animasjonskurs med tema Tingenes hemmelige liv.

Animasjonskurset passer for deg som er mellom 6-14 år og ledes av de anerkjente animatørene Dace Rīdūze og Māris Brinkmanis fra det latviske dukkefilmstudioet Avarijas brigade. De vil lære deg hvordan du kan lage en stop motion animasjonsfilm med dukker, fra idé til ferdig animasjon.

Praktisk informasjon og påmelding

Du kan velge om du vil delta på lørdag 28. oktober eller søndag 29. oktober. Kurset varer fra kl. 11.00-15.30, inkludert pauser. Animatørene snakker engelsk og har med seg assistenter som oversetter til norsk. Animasjonskurset er gratis, men du må melde deg på via påmeldingsknappen lenger opp på siden.

NB! Det er begrenset antall plasser. Vi sender bekreftelse på om du har fått plass eller ikke.

Animasjonsstudio med lange tradisjoner

Dukkefilmstudioet Animācijas brigāde (Redningsbrigaden) er et stop motion/animasjonsstudio med en over 50 år lang historie. En hel generasjon har vokst opp med filmene deres, som forteller om menneskets natur og landets historie. Mange av filmene studioet har laget er en kommentar eller kritikk av samtiden. Her kan du lese et intervju med Dace Rīdūze om animasjonsstudioet. 

Teknisk informasjon om filmen Animasjonskurs: Tingenes hemmelige liv
Attributt Verdi
Spilletid 4t 0m (240 minutter)
Tale Engelsk og norsk

Samarbeids­partnere

Baltiske filmdager

Se mer av