To kaniner står utenfor et kaninhus og ser nysgjerrig rundt seg.

William og Vilde Kanin + Lillesøster Kanin

William og Vilde Kanin og Lillesøster Kanin er to hjertevarme tegnefilmer om små kaniner som må løse store utfordringer.

William og Vilde Kanin

Kaninen William bor i et bur, og der har han det i grunn ganske så fint. Det er flust med gulrøtter, og han behøver ikke å være redd for at noen skal plage han. Men en dag har noen glemt å låse kaninburet. William er nysgjerrig på livet utenfor bondegården og spretter ut. Her treffer han en jentekanin som heter Vilde. Hun er en tøff kanin, og hun hjelper dyr som ikke har det så bra. Sammen opplever William og Vilde mye rart. Men hva skjer når det blir mørkt?

Lillesøster Kanin

Lillesøster Kanin er en morsom tegnefilm som bør sees av alle som har søsken! Filmen handler om tapre Storebror Kanin som må passe lillesøsteren sin en hel dag. Helt alene! Mor og far er ute og sanker gulrøtter. I mellomtiden må Storebror først kle på Lillesøster. Så må han passe på at ikke revene får tak i henne. Og så må han bytte bleier og lage mat. Samtidig hører han at vennene hans er ute og leker. Lillesøster er aktiv, klønete og sta. Storebror må være flink og tålmodig på en gang. Filmen er basert på en bildebok av Ulf Nilsson.

En kanin titter opp av et hull og ser misunnelig på en kanin som er ute og hopper tau.
Teknisk informasjon om filmen William og Vilde Kanin + Lillesøster Kanin
Attributt Verdi
Spilletid 0t 50m (50 minutter)
Originaltittel William och Vilde Kanin + Lillesyster Kanin
Produsert Sverige 1988
Regi Lennart Li Gustavsson, Ylva Li Gustavsson + Eva Eriksson, Jan Gustavsson, Jan Gissberg, Lars Emanuelson
Tale Norsk
Aldersgrense Tillatt for alle
Visningsformat Digital

Forestillinger

  • Søndag 04.11.2018 14:00 Lillebil  

Se mer av