En kriger står med et våpen foran en fjellandskap.

Star Wars:
The Last Jedi

Åttende film i den legendariske Star Wars-serien. Luke Skywalker har mistet troen på jediordenen, og general Leia Organa og motstandsbevegelsen kjemper en hard kamp mot First Order for å redde republikken.

The First Order er i ferd med å ødelegge den nye republikken. Når en av First Orders krigsflåter angriper planeten D’Qar, drives general Leia Organa og motstandsbevegelsen på flukt. Imidlertid har First Order fått tak i en sporingsenhet som gjør at de kan spore motstandsbevegelsens flåtestyrke. Finn og Rose drar til ørkenplaneten Cantonica for å finne en kodeknekker som kan hjelpe dem med å deaktivere sporingsenheten. Samtidig finner skraphandleren Rey den aldrende jedimesteren Luke Skywalker på havplaneten Ahch-To. Hun forsøker å overtale han til å slutte seg til motstanderne. Luke lar seg etterhvert overbevise om å lære henne om Kraften. Ved hjelp av Kraften har Rey telepatiske samtaler med First Orders mektige kriger Kylo Ren. Hun innser etterhvert at de to har mye til felles.

Møt Star Wars-figurene

Fra kl. 12.00 denne dagen kommer Star Wars-figurene på besøk. Ta en selfie sammen med din favorittkarakter. Tradisjonen tro blir det også oppvisning med hele gjengen før filmstart.

Filmtrailer til Star Wars: The Last Jedi.

Teknisk informasjon om filmen Star Wars: The Last Jedi
Attributt Verdi
Spilletid 2t 33m (153 minutter)
Produsert USA 2017
Regi Rian Johnson
Skuespillere

Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega m.fl.

Tale Engelsk
Tekst Norsk
Aldersgrense 12 år
Visningsformat DCP
Bildeformat 2.39:1
2.39:1

Forestillinger

  • Lørdag 30.03.2019 15:00 Tancred