To personer har havnet i en nudistcamping.

Norsk kort: Eirik Tveiten

Velkommen til en kveld viet Eirik Tveiten! Både Oscar-nominerte Nattrikken og før-premiere av hans nye film Camping in Paradise står på programmet. 

Programmet presenteres av Nina Barbosa Blad.

Eirik Tveiten er utdannet skuespiller, og har bakgrunn som skuespiller, instruktør, manusforfatter og produsent. Han har laget en rekke kortfilmer, blant annet Vincent, Vilde, Voyeur, De utvalgte, Livet Utenfor, Vennlige mennesker med flere. Han har også skrevet og satt opp flere skuespill både i Oslo og Bergen, blant annet Elskede, Kaktusen og Flukten.

Camping in Paradise

Norge 2023
Regi: Eirik Tveiten
Med: Stig Henrik Hoff, Espen Alknes, Oddrun Valestrand, Mona Grenne

Produsenter: Gaute Lid Larssen og Heidi Arnesen, Cylinder production AS
DCP, 24min.

En filosof og kjæresten hans må høyst ufrivillig tilbringe natten på en naturistcamping. Dette bringer dem begge langt utenfor egen komfortsone. Uønskede følelser og ubehagelige spørsmål rundt forholdet deres kommer til overflaten.

Nattrikken

Norge 2022
Regi: Eirik Tveiten
Med: Sigrid Kandal Husjord, Ola Hoemsnes Sandum, Axel Barø Aasen, Jon Vegard Hovdal
Produsenter: Gaute Lid Larssen og Heidi Arnesen, Cylinder production AS
DCP, 16min. 

På knappe 16 minutter fortelles en helstøpt fortelling, eller egentlig to fortellinger som veves sammen. Likevel preges filmen av en ro i gjennomføringen og den gir oss tid til å reflektere over flere morsomme og overraskende hendelser. Alle fagfunksjonene er godt ivaretatt. Filmen har høy underholdningsverdi, samtidig som den forteller om utfordringene ved å være litt annerledes enn majoriteten.

Teknisk informasjon om filmen Norsk kort: Eirik Tveiten
Attributt Verdi

Se mer av