Gutt med hodetelefon.

Louder Than Bombs

Louder Than Bombs tok Joachim Trier til hovedkonkurransen i Cannes og er en kompleks filmfortelling om sorg, savn, identitet og minner.

Vi møter en familie der medlemmene strever med å finne forbindelseslinjene til hverandre, ikke minst til moren Isabelle, som mistet livet tre år tilbake. Det var tilsynelatende en bilulykke, men nå må enkemannen Gene fortelle sin yngste sønn Conrad hva som egentlig skjedde. Han ber sin eldste sønn Jonah om å komme hjem for å hjelpe, men Jonah vender seg mot ham. Han har sitt eget bilde av sin mor og er ikke villig til å gi det opp.

Louder Than Bombs er en film som benytter seg av alle filmmediets komponenter og beveger seg fritt mellom nåtid, fortid, drøm og virkelighet. Med et tett familiedrama lapper Trier gradvis sammen våre ødelagte indre rom og synliggjør oss for oss selv – og for hverandre.

Seminar på Nasjonalbiblioteket

Tidligere på dagen inviterer Nasjonalbiblioteket til seminar om Joachim Trier. Du finner mer informasjon om arrangementet her.

It’s a film as complicated as the fictional lives it depicts, big insights echoing like the distant roar of explosion. A. A. Dowd – AV Film
Teknisk informasjon om filmen Louder Than Bombs
Attributt Verdi
Spilletid 1t 48m (108 minutter)
Produsert Norge/Frankrike/Danmark/USA 2015
Regi Joachim Trier
Skuespillere

Gabriel Byrne, Isabelle Huppert, Jesse Eisenberg, Devin Druid

Tale Engelsk
Tekst Norsk
Aldersgrense 12 år
Visningsformat DCP

Forestillinger

  • Onsdag 24.04.2019 18:30 Tancred  

    Innledning ved Anne Gjelsvik før filmen.

Se mer av