Pippi Langstrømpe står i snøen med apen Herr Nilsson på skulderen.

Her kommer Pippi Langstrømpe

Når man har en venn som Pippi Langstrømpe, da kan alt skje! Gjensyn med verdens sterkeste jente, hesten Lille Gubben, apen Herr Nilsson og naboene Tommy og Annika.

Noen ganger går barn lei av de voksnes ustoppelige mas. Det er morsommere med spillopper og sprell! Sånn er det også for Tommy og Annika. Da er det kult å ha en venninne som bor helt alene i Villa Villekulla. Pippi Langstrømpe har en prikkete hest kalt Lille gubben, en ape som heter Herr Nilsson, en reiseveske full av gulldukater og en trang til å lage eventyr i hverdagen. Pippi er også verdens sterkeste jente. Hun gjør som hun vil og er vanskelig for de voksne å sette i bås.

Astrid Lindgrens fargerike fortellinger om Pippi er kjær lesning for barn i alle aldre. Også filmene om Pippi strutter av det samme blide overskuddet som særpreger Lindgrens fortellinger. Pippi er den lille krutt-tønna med de lange røde flettene. Sammen med vennene Tommy og Annika finner Pippi på rare påfunn, og når det kreves: Løsninger i vanskelige situasjoner.

Teknisk informasjon om filmen Her kommer Pippi Langstrømpe
Attributt Verdi
Spilletid 1t 32m (92 minutter)
Originaltittel Här kommer Pippi Långstrump
Produsert Sverige 1969
Regi Olle Hellbom
Skuespillere

Inger Nilsson, Maria Persson, Pär Sundberg, Beppe Wolgers.

Tale Svensk
Tekst Norsk
Aldersgrense Tillatt for alle
Visningsformat 35mm
Bildeformat 1.37:1
1.37:1

Forestillinger

  • Lørdag 07.04.2018 13:00 Lillebil  
  • Lørdag 21.04.2018 13:00 Lillebil  
  • Lørdag 28.04.2018 13:00 Lillebil