Action ved strandkanten.

Hard Ticket to Hawaii

Her har vi et etterhvert legendarisk verk signert bikini-auteuren Andy Sidaris, filmskaperen kjent for jenter, g-strenger og pistoler. Produsent Arlene Sidaris vil introdusere filmen via Skype!

Fra 1973-98 skjenket Andy Sidaris verden handlingsmettede filmer der de kvinnelige hovedrolleinnehaverne var hentet rett fra forsidene på Sport sIllustrated og ikke minst midtsidene av det anerkjente tidsskriftet Playboy.

I hovedrollene rett fra midtsidene til det nevnte månedsbladet møter vi Dona Spear (frk. mars 1984) og Hope Marie Carlton (frk. juli 1985). Her spiller de skogvokterne/politikonstablene/agentene/helikopterpilotene/guidene Donna og Taryn som jobber på Hawaii. Dagene går til helikopterturer og personalmøter i boblebadet og kjennetegnes av manko på klesplagg. Uheldigvis skal dette tropiske paradiset snart rystes til grunnvollene i det en russisk gangster ankommer og blodet begynner å flyte. Som følge av hans grusomme nådeløshet har våre heltinner mer enn de kan hanskes med, men heldigvis får de hjelp av Rowdy, spilt av Ronn Moss fra såpeoperaen The Bold and Beautiful og den blodige, italienske fantasyfilmen Hearts and Armour, samt Jade gestaltet av kickbokseren Harold Diamond også kjent fra kampkjepp-duellen i Rambo III. Sammen tar de opp kampen mot denne kriminelle tyrannen med alle nødvendige midler, noe som inkluderer kastestjerner, frisbeer og flittig, kreativ bruk av rakettkastere. Alt dette imens en enorm pytonslange mutert av kreftsyke, genmanipulerte rotter truer i bakgrunnen. Samtidig serveres vi som publikum unike one-liners og noen av de mest enestående actionscener i filmhistorien!

Den Emmy-vinnende Sidaris startet karrieren på sportskanalen ESPN der han revolusjonerte tv-mediet med å filme attraktive og gjerne lettkledde kvinnelige sportsfans fra sidelinjen under kamper og andre idrettsbegivenheter. Lei av fjernsynets verden gikk han over til filmen der han benyttet sine ferdigheter med godt hell og er nå ansett for å være en slags Russ Meyer for åttitallet. Vel er hans skuespillerinner i filmene der for sine feminine attributter, men de er aldri passive tilskuere! Andy Sidaris ble kanskje henvist til bunnen av videohyllene i sin samtid, men har kommet fram i rampelyset de senere årene som en av actionfilmens siste anarkister. En kvalitet sårt savnet i dagens middelmådige medie- og filmverden!

Teknisk informasjon om filmen Hard Ticket to Hawaii
Attributt Verdi
Spilletid 1t 36m (96 minutter)
Produsert USA 1987
Regi Andy Sidaris
Skuespillere

Ronn Moss, Dona Speir, Hope Marie Carlton, Harold Diamond, Cynthia Brimhall, Patty Duffek, Rodrigo Obregon

Tale Engelsk
Tekst Utekstet
Aldersgrense 15 år
Visningsformat DCP
Bildeformat 1.85:1
1.85:1

Forestillinger

  • Fredag 13.09.2019 21:00 Lillebil