De fire medlemmene i familien Utrolig løper avgårde i superheltdrakter.

De utrolige

De ser de ut som en helt vanlig familie. De bor i villastrøk, har vanlige jobber og barna går på skole. Men skinnet bedrar.

Kommende forestillinger

  • Lørdag 24.08.2024 11:00 Kjøp
Se alle forestillinger

Møt familien Utrolig! En helt unik familie bestående av to voksne eks-superhelter og tre barn, alle med spesielle evner. En gang var Herr Utrolig og Elastigirl to av verdens største superhelter. Men etter at superhelter ble forbudt i samfunnet, trakk de seg tilbake og stiftet familie. 

Herr Utrolig har tatt dekknavnet Bob Paar og har en kjedelig jobb i et forsikringsselskap, og Elastigirl heter nå Helen. Bob savner livet som superhelt. Heldigvis får han snart tilbud om å bli med på et nytt topphemmelig oppdrag. Ting går ikke helt som forventet, og snart må hele familien ta i bruk superkreftene sine.

De utrolige er en herlig superheltfilm, men også en film om en families kamp for å få lov til å være seg selv og fungere og arbeide sammen som familie.

Brad Bird har skrevet og regissert en susende god actionhistorie, spekket med morsomme øyeblikk som får hikstelatteren frem. De utrolige er like fantastisk som tittelen tilsier! Birger Vestmo, Filmpolitiet.
Animasjon. En kanin, en katt og en frosk går sammen på en eng.

Beanboy (Denmark)

Oslo Premiere
Directed by: Emily Hanning
In English, 6 minutes.

Summer is a time of endless potential, but when a rabbit’s fears start getting in the way of having fun with his friends, Beanboy pops in and does his thing.

Teknisk informasjon om filmen De utrolige
Attributt Verdi
Spilletid 1t 45m (105 minutter)
Originaltittel The Incredibles
Produsert USA 2004
Regi Brad Bird
Medvirkende

Atle Antonsen, Lisa Tønne, Sebastian Engeland, Hanne Dancke Arnesen, Christoffer Staib

Tale Norsk
Tekst Utekstet
Aldersgrense 6 år
Visningsformat Blu-Ray
Bildeformat 2.35:1
2.35:1

Forestillinger

  • Lørdag 24.08.2024 11:00 Lillebil Kjøp

Samarbeids­partnere

Abloom