De fire medlemmene i familien Utrolig løper avgårde i superheltdrakter.

De utrolige

Brad Paar er en tidligere superthelt som ivrer etter å komme tilbake i aksjon. Han får sjansen, og drar til en øde øy på topphemmelig oppdrag.

Møt familien Utrolig! En helt unik familie bestående av to voksne eks-superhelter og tre barn, alle med spesielle evner. En gang var Herr Utrolig og Elastigirl to av verdens største superhelter. Men etter at superhelter ble forbudt i samfunnet, har de trukket seg tilbake og stiftet familie. Herr Utrolig har tatt dekknavnet Bob Paar og har en kjedelig jobb i et forsikringsselskap, og Elastigirl heter nå Helen. Bob savner livet som superhelt. Heldigvis får han snart tilbud om å bli med på et nytt topphemmelig oppdrag. Men ting går ikke som ventet, og hele familien må ta i bruk superkreftene sine.

De utrolige er en herlig superheltfilm, men også en film om en families kamp om å få lov til å være seg selv og for å fungere og arbeide sammen som familie.

Brad Bird har skrevet og regissert en susende god actionhistorie, spekket med morsomme øyeblikk som får hikstelatteren frem. De utrolige er like fantastisk som tittelen tilsier! Birger Vestmo, Filmpolitiet.
Teknisk informasjon om filmen De utrolige
Attributt Verdi
Spilletid 1t 45m (105 minutter)
Originaltittel The Incredibles
Produsert USA 2004
Regi Brad Bird
Medvirkende

Atle Antonsen, Lisa Tønne, Sebastian Engeland, Hanne Dancke Arnesen, Christoffer Staib

Tale Norsk
Aldersgrense 6 år
Visningsformat Blu-Ray
Bildeformat 2.35:1
2.35:1

Forestillinger

  • Lørdag 25.11.2023 11:00 Lillebil  

Samarbeids­partnere

Abloom