Kvinne som ser opp.

Beware of Children/Barn

Se en av høstens store kritikerroste norske filmer, og møt filmskaper Dag Johan Haugerud i samtale med skuespillere Jan Gunnar Røise og Brynjar Åbel Bandlien om det skeive aspektet, rollefigurene og historien i filmen.

Barn skildrer de dramatiske etterdønningene av en ulykke på en barneskole i utkanten av Oslo. Det er friminutt og Lykke, den 13 år gamle datteren til en profilert Arbeiderparti-politiker, skader klassekameraten Jamie, sønnen av en framtredende Frp-politiker.

Ryktene om hva som egentlig har skjedd begynner å gå. Var det bare uskyldig lek? Liv, rektor på skolen og hemmelig kjæreste med Jamies far, må finne styrken til å konfrontere lokalsamfunnet og til å takle sine egne motstridende følelser.

Barn er et varmt, gripende, humoristisk og skarpt observert drama fra Dag Johan Haugerud, regissøren av den kritikerroste Som du ser meg. I filmen møter vi et stjernelag av norske skuespillere, med Henriette Steenstrup, Jan Gunnar Røise, Thorbjørn Harr, Andrea Bræin Hovig, Hans Olav Brenner og Anne Marit Jacobsen i spissen.

Teknisk informasjon om filmen Beware of Children/Barn
Attributt Verdi
Spilletid 2t 37m (157 minutter)
Originaltittel Barn
Produsert Norge 2019
Regi Dag Johan Haugerud
Skuespillere

Ella Øverbye, Henriette Steenstrup, Thorbjørn Harr, Jan Gunnar Røise, Brynjar Åbel Bandlien, Anne Marit Jacobsen, Andrea Bræin Hovig, Hans Olav Brenner, Adam Pålsson, Trine Wiggen, Selome Emnetu

Tale Norsk
Tekst Engelsk
Aldersgrense 9 år
Visningsformat DCP

Forestillinger

  • Søndag 22.09.2019 12:00 Tancred  

    Samtale med Dag Johan Haugerud og skuespillere Jan Gunnar Røise og Brynjar Åbel Bandlien.

Se mer av