Mann og kvinne på gressplen.

Baron Noir

I forbindelse med tv-festivalen Série Series presenterer vi den franske tv-serien Baron noir, og inviterer til møte med skuespiller Anna Mouglalis og produsent Thomas Bourguignon. Visningen er gratis.

Baron noir følger de politiske og juridiske kampene til Philippe Rickwaert som både er ordfører i en nordfransk by og medlem i det franske parlamentet. Mellom to av rundene i det franske presidentvalget faller Rickwaerts politiske liv fullstendig sammen når hans mentor, presidentkandidaten for det viktigste venstrepartiet, ofrer ham for å redde sin egen kampanje.  Rickwaert er fast bestemt på å komme seg tilbake i den politiske arenaen, men for å få hevnet seg på mannen som forrådte ham, må han inngå en allianse med den nærmeste rådgiveren til sin nye politiske hovedmotstander.  Philippe Rickwaert benytter seg av kjennskap og vennskap i alle samfunnssfærer, til og med blant politi og folk i den kriminelle underverdenen for å nå sitt mål. Alt for å komme tilbake og få hevn. Hans liv er et fascinerende og organisert kaos, en daglig kamp mot sine fiender – og sine indre demoner.   

Sesong 2

I sesong 2, som vi får se første episode av, har Rickwaert nettopp kommet ut av fengsel og gir i det skjulte rå til presidentkandidaten Amélie Dorendeu (Anna Mouglalis).

Vi viser første episode i sesong 2 av Baron noir.

Alle som kommer på visningen, inviteres også til en mottakelse etter Q&A med skuespiller Anna Mouglalis og Thomas Bourguignon!

Teknisk informasjon om filmen Baron Noir
Attributt Verdi
Spilletid 0t 55m (55 minutter)
Orginaltittel Baron Noir
Produsert Frankrike 2017
Regi Ziad Doueiri
Skuespillere

Kad Merad, Anna Mouglalis, Hugo Becker, Astrid Whettnall, Pascal Elbé, Philippe Résimont, Patrick Rocca

Tale Fransk
Tekst Engelsk
Aldersgrense 15 år
Visningsformat DCP

Forestillinger

  • Mandag 19.03.2018 19:00 Lillebil  

Samarbeids­partnere

NFI: LAB