To menn som prater.

Barn

Film og psykoanalyse: Visning av den norske filmen Barn, etterfulgt av en samtale mellom regissør Dag Johan Haugerud og psykolog Cecilie Hillestad Hoff.

Barn er et varmt, gripende, humoristisk og skarpt observert drama om familierelasjoner, verdisyn, sorg, selvinnsikt, strikkegensere og gardiner.

Barn skildrer de dramatiske etterdønningene av en ulykke på en barneskole, der Lykke, den 13 år gamle datteren til en profilert Arbeiderparti-politiker, skader klassekameraten Jamie, sønnen av en framtredende Frp-politiker, i et friminutt. Menneskene rundt Lykke og Jamie har mange spørsmål om hva som skjedde og velger helt forskjellige strategier for å takle hendelsen.

Film og psykoanalyse

Visningen er et samarbeid med Norsk psykoanalytisk forening. Etter filmen får du møte regissør Dag Johan Haugerud i samtale med Cecilie Hillestad Hoff - Psykolog/PhD - stipendiat ved Psykologisk Institutt, Universitetet i Oslo og kandidat ved Norsk Psykoanalytisk Institutt.

«Barn» er en moden og nyansert spillefilm fra en begavet regissør som skaper diskusjon, refleksjon og ettertanke. Dette er en film som blir med deg hjem fra kinoen! Birger Vestmo, NRK
Teknisk informasjon om filmen Barn
Attributt Verdi
Spilletid 2t 37m (157 minutter)
Originaltittel Barn
Produsert Norge 2019
Regi Dag Johan Haugerud
Medvirkende

Ella Øverbye, Henriette Steenstrup, Thorbjørn Harr, Jan Gunnar Røise, Brynjar Åbel Bandlien, Anne Marit Jacobsen, Andrea Bræin Hovig, Hans Olav Brenner, Adam Pålsson, Trine Wiggen, Selome Emnetu

Tale Norsk
Tekst Engelsk
Aldersgrense 9 år
Visningsformat DCP