Film fra sør

I år arrangeres Film fra sør fra 8.-18 november. Omkring 80 filmer fordelt på 250 filmvisninger står på plakaten, og mange av forestillingene opplever du her. Cinematekets medlemmer får rabatt på billetter til filmene som vises på Cinemateket.

Film fra sør-festivalens profilbilde er en grafisk fremstilling av himmel og bølger. Himmelen er gul med sikksakkmønstrede skyer. Bølgene går i blått, rødt og gult, tre lag, også de med sikksakk-mønster. Film fra sør-festivalen foregår i Oslo fra 8. - 18. november.

Oppskriften er den samme som før, men krydret med nye smaker, lyder og farger. Årets program inkluderer dristig sjangerfilm, øyeåpnende dokumentar, splitter nye filmer fra noen av verdens fremste filmskapere, og en ny konkurranse-seksjon for unge regissører med kun én eller to spillefilmer på samvittigheten. Les mer i Film fra sør-artikkelen.

Du kan følge Film fra Sør på Facebook og melde deg på årets festivalevent for å holde deg oppdatert på festivalnyheter om årets filmer, gjester og temaseksjoner i tiden frem mot festivalen.

Barnas Sørfilm

Barna får egne filmer å glede seg over under årets Film fra sør på Barnas Cinematek. Vi viser spennende filmer fra Asia, Afrika og Latin-Amerika. Møt Parvana som må kle seg som en gutt for å hjelpe familien, modige Kirikou som vil redde landsbyen fra en trollkvinne og Jo som har et stort ønske om å være en superhelt.

Billetter og priser

Enkeltbilletter: 120 kr
Cinematekmedlem: 90 kr
(Prisene gjelder for forestillinger på Cinemateket.)

Barnas sørfilm på Cinemateket: 50 kr
Barnas Cinematek-medlemmer: 20 kr
(Voksne uten barn betaler ordinær pris.)

Klippekort (6 klipp): 500 kr
Festivalpass: 1150 kr
Festivalpass student:
700 kr

Klikk her for praktisk informasjon om hvor du får kjøpt festivalpass, klippekort og hvordan du bruker det.

Samarbeids­partnere