Lag en science fiction-film!

Lørdag 10. oktober kan du bli med på animasjonsverksted sammen med Arkitekturfilm Oslo og lage en science fiction-film! Det er gratis å være med på verkstedet, men du må bestille tid på forhånd.

Tema for årets festival er DET VI IKKE VET og handler om fremtiden. Hvordan vil verden se ut? Hvordan bygger vi hus og byer for en fremtid vi ikke vet noe særlig om?

På verkstedet lærer du å lage animasjonsfilm med egne figurer og bakgrunner, gjøre bildeopptak og redigere lyd. Kanskje filmen skal handle om roboter? Skal figurene bo i supermoderne hus med gress på taket som du kan ta med deg på ferie? Eller noe helt annet?

Animasjonsverkstedet ligger i første etasje og instruktør er Bente Aasheim. Ta med eget nettbrett eller lån et av oss!

Påmelding

Tidspunkter for påmelding

Alle som vil delta må bestille tid på forhånd. Vi har plass til fire barn per verksted, og du kan velge mellom disse tidene:

  • Kl. 12.00-12.55 (fulltegnet)
  • Kl. 13.15-14.10 (fulltegnet)
  • Kl. 14.30-15.30 (fulltegnet)

Send en epost til sita.jacobsen@nfi.no og oppgi barnets navn, ønsket tid, foresattes navn, epost og telefonnummer. Vi vil bekrefte påmeldingen.

Smittevern

Regler for smittevern

Husk å sette deg inn i smittevernreglene for verkstedet før du kommer:

Bruk håndsprit før du går inn i animasjonsrommet, og når du er ferdig på verkstedet. Hold avstand til andre.

1. Møt opp til avtalt tid! Vi kommer og henter deg i resepsjonen.

2. Det er kun den som er påmeldt, eventuelt med én ledsagende voksen, som kan bli med inn i animasjonsrommet.

3. Vi viser deg plassen din og hvilken animasjonsboks du skal bruke. Plassen din er utstyrt med eget tegneutstyr og nettbrett.

4. Underveis er det ikke lov å vandre fritt rundt, eller å bruke samme utstyr eller nettbrett som andre.

5. Animatøren holder en samlet introduksjon for alle deltakerne. Trenger du hjelp underveis etterpå, vil hun komme bort til plassen din og vise deg tingene på sitt egen nettbrett. Husk at du og animatøren ikke må ta på samme nettbrett.

6. Før du forlater verkstedet må du selv kaste papiret og materialer du har brukt i søppelsekken ved plassen din. Nettbrett, blyanter og liknende legger du igjen på bordet.

NB! Animasjonsverkstedet har få plasser! Hvis du ønsker å melde deg av verkstedet, må du sende oss en avbestilling per epost slik at vi kan frigi plassen til andre.

Ved sykdom eller karantene må du holde deg hjemme.