Cinemateket er gjenåpnet!

Vi er glade for å kunne åpne dørene igjen og vise film på stort lerret! Vi åpner den store salen i første omgang og gir deg mulighet til å få sett noen av filmene som sto på programmet i mars og april. Billettsalg skjer kun på nett.

Forestillingene har et publikumstak på 50 personer. Billettene er derfor nummererte, slik at vi sikrer god nok avstand mellom hver publikummer.

Merk deg også at dørene åpner 30 minutter før første forestilling starter.

Smittevern

Vi vil at det skal være trygt å se film på Cinemateket, og gjør det vi kan for å redusere smitterisiko. Vi vil gjerne at du setter deg inn i tiltakene før du kommer til oss, så blir det tryggest mulig for oss alle sammen. Her kan du lese mer om våre smitteverntiltak.

Personer som viser symptomer på luftveisinfeksjoner vil bli bedt om å komme tilbake når de er friske.

Billettkjøp skjer kun over nett for å redusere smitterisiko. Billettene har seteplassering og vi praktiserer en meter avstand mellom hver person. Grupper på inntil tre personer kan sitte sammen dersom dere tilhører samme husstand. Husk å velge et enkeltsete dersom du skal gå alene (dvs. et sete uten tilstøtende seter i salg). Ved behov vil også våre ansatte være behjelpelig med å finne en annen plass i salen til deg.

Alle medlemskort som var gyldige da Cinemateket stengte i mars, har blitt forlenget med to måneder. Salg av nye medlemskort og fribilletter håndteres i billettluka. Vi praktiserer ikke bonuskort (stempel og innbytte i fribillett) under gjeldende smittervernregime.

Filmen begynner presis, og vi kan dessverre ikke tillate publikum inn i salene etter at lyset er slukket. Vi har fjernet sittegruppene i foajéen, men Filmkaféen holder åpent.

Vi gleder oss til å se deg her igjen – velkommen skal du være!

Har du spørsmål?

Har du spørsmål knyttet til å se film på Cinemateket er det bare å ta kontakt. Vi svarer deg så fort vi kan. Send en e-post til cinemateket@nfi.no. Svartiden på kveldstid kan drøye noe.