Cinemateket er gjenåpnet!

Vi er glade for å kunne åpne dørene igjen og vise film på stort lerret! Vi holder nå begge salene åpne og gir deg mulighet til å få sett noen av filmene som sto på programmet i mars og april. Billettsalg skjer på nett eller i billettluka med kortbetaling.

Forestillingene har et publikumstak på 89 personer i Tancred og 30 personer i Lillebil. Billettene vil være unummererte.

Merk deg også at dørene åpner 30 minutter før første forestilling starter.

Smittevern

Vi vil at det skal være trygt å se film på Cinemateket, og gjør det vi kan for å redusere smitterisiko. Vi vil gjerne at du setter deg inn i tiltakene før du kommer til oss, så blir det tryggest mulig for oss alle sammen. Her kan du lese mer om våre smitteverntiltak.

Personer som viser symptomer på luftveisinfeksjoner vil bli bedt om å komme tilbake når de er friske.

Billettsalg skjer på nett og i billettluka (kun betaling med kort).

Billettene vil være unummererte. Vi har stripset seter i salen for å sikre avstand innenfor smittevernreglement fastsatt av myndighetene. Våre ansatte vil også være behjelpelig med seteplassering ved innslipp i salen.

Alle medlemskort som var gyldige da Cinemateket stengte i mars, har blitt forlenget med to måneder. Salg av nye medlemskort og fribilletter håndteres i billettluka.

Filmen begynner presis, og vi kan dessverre ikke tillate publikum inn i salene etter at lyset er slukket. Vi har fjernet sittegruppene i foajéen, men Filmkaféen holder åpent.

Vi gleder oss til å se deg her igjen – velkommen skal du være!

Har du spørsmål?

Har du spørsmål knyttet til å se film på Cinemateket er det bare å ta kontakt. Vi svarer deg så fort vi kan. Send en e-post til cinemateket@nfi.no. Svartiden på kveldstid kan drøye noe.