Bli med på fotoprosjektet vårt!

En film blir først levende i det den blir sett! Vi setter stor pris på alle dere som ser filmer hos oss. Nå vil vi lage en fotoutstilling – bestående av bilder av dere publikummere. Har du lyst til å være med?

Kvinne følger med på filmlerretet.

Publikum på Cinemateket (foto: Signe Fuglesteg Luksengard).

Utstillingen skal bestå av ca. 20 portretter som til sammen skal speile mangfoldet av dere, vårt publikum. Fotografiene skal henge i foajéen på Cinemateket. Det blir også en digital variant av utstillingen her på nettsidene. Vi planlegger utstillingsåpning i september 2019.

Fotograf vil være Ida Meyn. Hun har jobbet som fotograf hos oss gjennom mange år. Hun startet i Statens filmsentral i 1977 (fusjonert med Norsk filminstitutt i 1993), i fotoseksjonen sammen med Morten Krogvold. Og hun har blitt hos oss siden. I tillegg til å være vår profesjonelle fotograf har Ida ansvar for kuratering og produksjon av alle fotoutstillinger her på huset.

Påmelding

Vi ser for oss portretter av enkeltpersoner, men kanskje du pleier å gå her sammen med noen? Da kan dere melde dere på sammen (maks 2 personer).

Fyll inn dette skjema og send til nina.cecilie.bull@nfi.no innen tirsdag 30. april.

Dersom du blir valgt ut, vil du få ditt eget eksemplar av portrettet til odel og eie. Fotograferingen vil finne sted i mai og juni. Vi beregner ca. en og en halv time per fotosesjon.