Brannmann i telefonen.

Tunnelen

Filmvisning med introduksjon og etterfølgende samtale med regissør Pål Øie og eksperter innen geofysikk, veisikkerhet og ulykker.

Tunnelen er et intenst spenningsdrama om en ulykke i en tunnel, som raskt eskalerer til å bli en kamp om liv og død for de involverte.

Det er 1100 tunneler i Norge. En tankbil kolliderer i en tunnel i den iskalde norske fjellheimen. Barnefamilier, ungdommer og turister blir brått og brutalt sperret inne i mørket. Utenfor herjer snøstormen, og hjelpemannskapene står fast. Tankbilen begynner å brenne, men kommer hjelpen frem i tide?

Samtale etter filmen

Visningen er et samarbeid med OSEG (Oslo Society of Exploration Geophysicists). Før visningen vil regissør Pål Øie snakke om arbeidet med filmen, og etter filmen blir det en samtale hvor publikum og OSEG snakker med Pål Øie, geofysikere og eksperter på veisikkerhet og ulykkesberedskap fra OSEG, Statens Havarikommisjon og Statens Vegvesen.

OSEG (Oslo Society of Exploration Geophysicists) er en «non-profit» organisasjon som fremmer kunnskap om geofysikk i Oslo-området via tekniske arrangementer og seminarer. Formålet med foreningen er å være et møtested, både teknisk og sosialt, for personer interessert i geovitenskap i Oslo-området. OSEG er støttet av medlemmer og lokale bedrifter.

Teknisk informasjon om filmen Tunnelen
Attributt Verdi
Spilletid 1t 43m (103 minutter)
Produsert Norge 2019
Regi Pål Øie
Skuespillere

Thorbjørn Harr, Lisa Carlehed, Ylva Fuglerud, Ingvild Holthe Bygdnes, Mikkel Bratt Silset, Silje Breivik, Jan Gunnar Røise

Tale Norsk
Tekst Engelsk
Aldersgrense 12 år
Visningsformat DCP

Forestillinger

  • Mandag 20.01.2020 18:00 Tancred  

    Introduksjon ved regissør Pål Øie før filmen. Samtale etter filmen mellom OSEG, Pål Øie, geofysikere og eksperter.

Samarbeids­partnere

Se mer av