To menn på hesterygg.

The Sisters Brothers

En spennende, morsom og rå western av prisvinnende Jacques Audiard, med det briljante firkløveret Joaquin Phoenix, John C. Reilly, Jake Gyllenhaal og Riz Ahmed i ledende roller.

Året er 1851 og vi befinner oss i det villeste vesten. Brødrene Eli og Charlie Sisters er to notoriske drapsmenn og nådeløse dusørjegere. Nå er de på jakt etter Hermann Kermit Warm, som etter sigende har funnet opp en genial måte å vaske fram gull. Han skylder en god slump penger og ønskes utlevert død eller levende. Her lurer døden rundt hver sving. Man skal tenke fort og trekke enda fortere. Brødrene Sisters er gode til begge deler.

The Sisters Brothers er basert på Patrick Dewitts roman ved samme navn. Den er en spennende, morsom og rå westernfilm. I rollene briljerer John C. Riley, Joaquin Phoenix, Jake Gyllenhaal og Riz Ahmed. Musikken er laget av Alexandre Desplat.

Jacques Audiard er en av Frankrikes fremste regissører, kjent for filmer som Profeten, Deephan og Rust og bein., og vant Sølvløven for beste regi i Venezia for The Sisters Brothers.

«a connoisseur’s delight» The Hollywood Reporter
«a subtle and funny western» The Guardian
«Jacques Audiards følsomhet i menneskeskildringer, den lune humoren i dialogene, kombinert med storslåtte naturbilder fra det ville vesten og blodsprutende «shootouts», gjør dette til en film som nesten overskrider sjangeren. Alexandre Desplats musikk bidrar også til å løfte totalen til noe nytt og annerledes enn de slitte westernklisjeene.» Dagbladet
Teknisk informasjon om filmen The Sisters Brothers
Attributt Verdi
Spilletid 2t 1m (121 minutter)
Produsert Frankrike 2018
Regi Jacques Audiard
Skuespillere

John C. Reilly, Joaquin Phoenix, Jake Gyllenhaal, Riz Ahmed

Tale Engelsk
Tekst Norsk
Aldersgrense 15 år
Visningsformat DCP

Se mer av