Fire barn i superheltkostymer, med fargerike, kule ansiktsmasker.

Supa Modo

Ni år gamle Jo elsker superhelter, men er selv veldig syk. Men en dag forvandler storesøsteren henne til superhelten Supa Moda.

Som mange andre jevnaldrende er ni-åringen Jo besatt av superhelter, og dagdrømmer om å være en av dem. Men Jo er ikke helt som andre barn; hun er syk og ligger på sykehus. Når moren får beskjed om at Jo ikke har lenge igjen å leve, tar hun datteren med seg hjem, så de kan være sammen den siste tiden. Plakater av superhelter dekker veggene på Jos rom. Dette inspirerer henne til å kjempe videre. For å trøste og oppmuntre Jo, vil storesøster Mwix forvandle lillesøsteren til superhelten Supa Modo. Resten av landsbyen hjelper til, og litt etter litt blir virkeligheten til en fantasi hvor Jo har ekte superkrefter: Plutselig kan hun flytte på gjenstander og stoppe tiden!

Supa Modo er en kjærlighetserklæring til filmen som virkelighetsflukt. Med sterke skuespillerprestasjoner viser den oss fantasiens kraft og styrke. Scenene der familien og vennene rundt henne gjør alt de kan for å gjøre Jos drømmer og fantasi om til virkelighet, vil få deg til å smile, le og gråte på en gang. En sjelden kenyansk filmperle om sorg og tap, der latteren og gleden likevel aldri er langt unna.

Filmtrailer til Supa Modo.

Teknisk informasjon om filmen Supa Modo
Attributt Verdi
Spilletid 1t 14m (74 minutter)
Originaltittel Supa Modo
Produsert Kenya, Tyskland 2018
Regi Likarion Wainaina
Skuespillere

Stycie Waweru, Marrianne Nungo, Nyawara Ndambia

Tale Engelsk, Kikuyu, Swahili
Tekst Norsk
Aldersgrense 9 år
Visningsformat DCP

Forestillinger

  • Lørdag 10.11.2018 14:00 Tancred  
  • Søndag 11.11.2018 14:30 Tancred