Dødelig klovn.

Stitches

Populær irsk splatterskrekk. Regissør Conor McMahon kommer til visningen!

Den surmaga, misantropiske og barnehatende bursdagsklovnen Stitches har nok en forferdelig dag i vente da han kalles ut til enda en fødselsdag der han må underholde krapyler. Heldigvis har Stitches nok alkohol, men under festen blir han utsatt for en grusom og brutal ulykke som sender han seks fot under. Flere år senere er barna tenåringer og gjennom sort magi vekkes Stitches opp av en klovnekult. Vel tilbake fra underverdenen er Stitches nå ute etter en velfortjent hevn!

I likhet med Norge har Irland opplevd en bølge de siste tiårene med skrekkfilmer. I folkeopplysningens interesse setter derfor salongen opp denne underholdende splatterfilmen der It møter Bad Taste

Filmens mange kreative splattersekvenser ble kronet med pris på filmfestivalen i Sitges for beste drapsscener. Ved lansering ble filmen solgt til en rekke land og har sakte, men sikkert bygget opp en fanskare over hele verden. Vi ønsker derfor også velkommen regissør Conor McMahon til salongen for en prat om filmen såvel som irsk skrekk. 

Teknisk informasjon om filmen Stitches
Attributt Verdi
Spilletid 1t 26m (86 minutter)
Produsert Irland 2012
Regi Conor McMahon
Skuespillere

Tommy Knight,  Ross Noble,  Gemma-Leah Devereux,  John McDonnell

Tale Engelsk
Tekst Norsk
Aldersgrense 18 år
Visningsformat DCP
Bildeformat 1.85:1
1.85:1