Et forelsket par styrrer blygt på hverandre mens piken maler et hjerte på en husvegg.

One Week

Bli kjent med stumfilmstjernen Buster Keaton, i en av hans aller morsomste kortfilmer. Kjetil Schjander Luhr spiller piano til filmen. Forestillingen er gratis for barnehager, men dere må bestille billetter på forhånd.

En av Cinematekets favorittfilmer av Buster Keaton! En mann og en dame har akkurat giftet seg. Som bryllupsgave får de en boligtomt. Nå skal de bygge et stort og flott hus! Delene til det nye huset blir levert i bokser med nummer på, og snart starter problemene. Det nygifte paret har nemlig en svært sjalu kamerat. I misunnelse over at han ikke fikk gifte seg med piken bestemmer han seg for å rote til byggesettet til huset.

Buster Keaton er kjent for sitt alvorlige ansikt, sin enorme uttrykksfullhet og sine mange oppfinnsomme gags, både filmtriks og halsbrekkende stunts som stadig imponerer den dag i dag. One Week er en underholdende opplevelse for både store og små, og handlingen presenteres på en morsom og lettfattelig måte. Vi viser filmen med levende pianomusikk av vår faste husmusiker Kjetil Schjander Luhr.

Bestilling av billetter

Vil barnehagen din være med på forestillingen? Reserver billetter på e-post til sita.jacobsen@nfi.no (oppgi barnehagens navn, antall barn og antall voksne). Vi bekrefter bestillingen.

Teknisk informasjon om filmen One Week
Attributt Verdi
Spilletid 0t 25m (25 minutter)
Produsert USA 1920
Regi Buster Keaton & Edward F. Cline
Tale Stum
Aldersgrense Tillatt for alle
Visningsformat Blu-Ray
Bildeformat 1.33:1
1.33:1