Badende jenter i filmen "My Summer of Love"

My Summer of Love

Varme dager og en gryende forelskelse.

Vi er i et solfylt Yorkshire. Men til tross for at det er sommerferie, kjeder Mona seg. Hun bor sammen med broren (Paddy Considine) over puben som han drev før han ble frelst. Når hun møter den rike og dekadente Tamsin, ser hun en mulighet til å flykte fra sitt triste liv. Til tross for store forskjeller trekkes jentene mot hverandre, og sterke følelser utvikler seg.

Dette romantiske dramaet om to unge jenters vennskap formidler følelsen av varme sommerdager og gryende forelskelse så godt at man forføres som tilskuer. Men under overflaten finnes det en usikkerhet i karakterene som formidles uhyggelig godt av et trekløver med glimrende skuespillere.

Vart og vakkert, ispedd røff humor, skildres utviklingen av de to jentenes forhold med en dirrende, urovekkende undertone. Dette var den andre filmen til Pawel Pawlikowski, etter debuten Last Resort. Senere har han imponert og berørt med suksessfilmene Ida og Cold War.

Immensely satisfying. Variety
Its stars, Emily Blunt and Natalie Press, are film newcomers who give startling performances. The photography is often breathtakingly original. Salon.com
Teknisk informasjon om filmen My Summer of Love
Attributt Verdi
Spilletid 1t 26m (86 minutter)
Produsert Storbritannia 2004
Regi Pawel Pawlikowski
Medvirkende

Natalie Press, Emily Blunt, Paddy Considine

Tale Engelsk
Tekst Norsk
Aldersgrense 9 år
Visningsformat 35mm

Forestillinger

  • Tirsdag 20.06.2023 20:15 Lillebil  
  • Onsdag 28.06.2023 18:00 Lillebil