Tre personer med fascinerende påkledning.

My Hero Academia: World Heroes' Mission

Their Fight Is Our Future!

Når en ondsinnet organisasjon truer med å utslette alle superkrefter, står verdens fremtid i fare. Med bare to timer til sivilisasjonens fall klarer Deku, Bakugo og Todoroki å samarbeide som et team, men det er bare ett problem: Deku er etterlyst over hele landet.

I en verden hvor det er vanlig å bli født med en superkraft (quirk), ble vår helt Izuku Midoriya født uten og derfor ble han mobbet i oppveksten for denne mangelen. Særlig fæl er den voldelige skolekameraten Katsuki Bakugo, som med sine evner til å kontrollere eksplosjoner antas å ha en stor fremtid som superhelt. Et uventet møte med den største av alle helter – All Might – forandrer imidlertid alt for Midoriya og som arvtaker til hans krefter blir han opptatt på en av prestigeskolene for kommende superhelter; Hero Academia.

My Hero Academia er en av 2000-tallet aller største mangasuksesser, forfattet og tegnet av Kohei Horikoshi, og samlet i 32 bøker som er grunnlaget for de fem sesongene av animeserien med samme navn. En sjette sesong er under forberedelse, mens flere spin-off mangaserier og helaftens animefilmer er produsert. My Hero Academia: World Heroes’ Mission er den tredje filmen i rekken og hadde premiere i Japan den 6. august i år.

The best part of the entire movie is the animation. Bones, one of the most accomplished anime studios in Japan, once again cuts loose with explosive colors, mind boggling 3DCG background pieces and razor-sharp action sequences. Courtney Lanning Arkansas Democrat-Gazette
Teknisk informasjon om filmen My Hero Academia: World Heroes' Mission
Attributt Verdi
Spilletid 1t 44m (104 minutter)
Originaltittel Boku no Hero Academia: World Heroes Mission
Produsert Japan 2021
Regi Kenji Nagasaki
Medvirkende

Daiki Yamashita, Nobuhiko Okamoto, Yûki Kaji, Tetsu Inada

Tale Japansk
Tekst Norsk
Aldersgrense 12 år
Visningsformat DCP
Lyd Dolby SRD
Bildeformat 1.85:1
1.85:1

Se mer av