En mann holder rundt livet til en kvinne som står sidelengs vendt mot han.Den ene veggen er knallrosa. Masse vinduer med hvite karmer.

Ema

Pablo Lárrains siste film avslutter årets Oslo/Fusion og er en sterk og sanselig historie om kunst, familie og begjær, med drivende musikk av Nicolás Jaar og erotisk ladet koreografi av José Vidal.

Ema er en talentfull ung danser som har en god karriere i et samtidsdans-ensemble som ledes av ektemannen og koreografen Gastón. Etter en grusom hendelse blir parets 12-årige adopterte sønn tatt fra dem, noe som fører til at ekteskapet havner i en krise. Tross elendige odds og lite støtte fra venner og en temperamentsfull ektemann, nekter Ema å gi opp kampen for å få sønnen tilbake. Med en hemmelig og kløktig plan legger hun ut på en risikabel reise for å få livet på rett kjøl igjen. Pablo Lárrain (Tony Manero, El Club, Jackie) siste film er en sterk og sanselig historie om kunst, familie og begjær, med drivende musikk av Nicolás Jaar og erotisk ladet koreografi av José Vidal.

Teknisk informasjon om filmen Ema
Attributt Verdi
Spilletid 1t 42m (102 minutter)
Produsert CHILE 2019
Regi Pablo Lárrain
Skuespillere

Mariana Di Girolamo, Gael García Bernal, Paola Giannini, Cristián Suárez

Tale Spansk
Tekst Engelsk
Aldersgrense 12 år
Visningsformat DCP

Forestillinger

  • Fredag 02.10.2020 18:00 Tancred  
  • Lørdag 03.10.2020 19:00 Tancred  

Se mer av