Tre unge mennesker står og lener seg inntil hverandre mens de ser på noe foran seg. De ser harmoniske ut.

Alice Junior

En film som inspirerer og er full av popkulturelle referanser og visuelle virkemidler. Du får også se forfilmen Shéár Avory: To Be Continued.

Den populære YouTube-vloggeren Alice produserer sin siste live-video om sitt etterlengtende første kyss når faren hennes kommer inn på soverommet og annonserer at de skal flytte fra storbyen og skape et nytt liv i en liten, konservativ by sør i Brasil. Alice må på kort tid forberede seg på møtet med et snerpete og lite tolerant samfunn, men selv om hun åpenbart skiller seg ut, tar hun ikke skepsisen og fiendtligheten innover seg. I møte med Alices unike utstråling og selvtillit må hennes nye klassekamerater og lærere revurdere sine konservative, katolske oppfatninger. En inspirerende historie full av popkulturelle referanser og visuelle virkemidler.

Forfilm

Shéár Avory: To Be Continued
USA 2020
Regi: Abram Cerda
Engelsk tale, delvis engelsk tekstet, 26min

Vi møter her Shéár Avory, en 17-årig aspirerende sosialarbeider i Los Angeles, mens de forsøker å nagvigere livet rundt boligmangel og familie på vei inn i voksenlivet. Som trans* er Shéár avhengig av moren for å få tilgang til medisiner, men ettersom hun selv sliter med å komme seg ut av avhengighet er hun ikke alltid tilstede for å gi Shéár den støtten de trenger.

Denne filmen er en observasjon hvis mål er å spørre hvordan det er å gå fra barn til voksen for en sort trans* femme-person i dagens USA.

Teknisk informasjon om filmen Alice Junior
Attributt Verdi
Spilletid 1t 27m (87 minutter)
Originaltittel Alice Júnior
Produsert Brasil 2019
Regi Gil Baroni
Skuespillere

Anne Celestino Mota, Emmanuel Rosset, Thaís Schier, Surya Amitrano, Matheus Moura, Katia Horn, Igor Augustho

Tale Portugisisk
Tekst Engelsk
Aldersgrense 12 år
Visningsformat DCP

Forestillinger

  • Lørdag 26.09.2020 15:00 Lillebil  
  • Tirsdag 29.09.2020 20:00 Lillebil  

Se mer av