Cinemateket og koronaviruset

Cinemateket følger retningslinjene til Folkehelseinstituttet, og justerer aktivitetene i tråd med disse. Dette medfører at enkelte arrangement og filmvisninger de kommende dagene vil bli avlyst, og at det blir innført en generell begrensning på antall solgte billetter til alle forestillinger på Cinemateket.

Det vil bare bli solgt inntil 95 billetter til visninger i Tancred (kapasitet 195) og inntil 40 billetter til visninger i Lillebil (kapasitet 70). Dette for å unngå trengsel i og utenfor kinosalene. Vi ber ellers publikum vise hensyn og følge rådene fra helsemyndighetene.

Alle endringer vil fremkomme på våre nettsider. Sjekk nettsidene våre og forestillingsinformasjonen der for den aktuelle filmen før du skal på kino hos oss.

Arkitekturfilm Oslo

Arrangementet Arkitekturfilm Oslo, som var planlagt avholdt 13.-15. mars, på Cinemateket og Galleri ROM for kunst og arkitektur, er utsatt til høsten. De aktuelle forestillingene samt det planlagte animasjonsverkstedet på Cinemateket denne helgen er avlyst, og kjøpte billetter vil erstattes med fribilletter til valgfrie forestillinger. Send en e-post til cinemateket@nfi.no Opplys i e-posten om hva du heter, adressen din og hvor mange billetter du har bestilt til hvilken film, så vil vi sende fribilletter til deg i posten.

Barnas filmrom

Barnas filmrom blir stengt for barnehager på hverdager og andre besøkende i helger.

Smittevernhensyn

Cinematekets tilbud kan bli ytterligere endret på kort varsel, ut fra smittevernhensyn.

FHIs råd og informasjon til befolkningen

Her finner du Folkehelseinstituttets råd og informasjon til befolkningen.