Cinemateket. Foto: Ida Meyn

Verdt å vite

Publisert: 15.10.2015 | Sist endret: 09.06.2017

Hva vil det si å være medlem på Cinemateket? Og hva skal du gjøre dersom du har lyst å komme med et programønske? Og hvordan kan du holde deg oppdatert om Cinematekets program? Her finner du svar på det.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Du trenger ikke være medlem for å se filmer på Cinemateket. Men et medlemskap vil gi deg noen fordeler. Ordinære billetter koster kr. 50 (medlemsbillett) / kr. 80 (enkeltbillett). Medlemsskap kjøpes i billettluka. For mer info om hva et medlemsskap inkluderer, les videre under Medlemsinfo

Er du ungdom? Få rabatt på kinobilletter!

Elever i videregående skole får rabatt på kinobilletter hos Cinemateket. Mot fremvisning av gyldig skolebevis betaler du som er elev i videregående skole kun kr 50,- for en ordinær billett – samme pris som et Cinematekmedlem betaler til vanlig.

  • Tilbudet gjelder fram til fylte 20 år
  • Tilbudet gjelder ordinære forestillinger (festivaler eller spesialforestillinger har egne priser)
  • Billettene kan kjøpes på nett (kategori: medlem) eller i billettluka
  • Du må vise gyldig skolebevis eller tilsvarende for å få rabatt

Ukentlige nyhetsbrev

Cinemateket sender hver mandag ut et nyhetsbrev. Det gir deg noen av høydepunktene de neste syv dagene, en oversikt over alle visningene den uken og tips om arrangementer som kommer. For å abonnere på nyhetsbrevet registrer deg her.

Katalogen

Alle som har aktivt medlemskap, får katalogen fritt tilsendt. Medlemsinfo kan registreres her på nettsidene våre. Husk å gi oss beskjed dersom du flytter, så vi har riktig adresse på deg.

Ønskefilm

I hver programperiode setter vi opp titler som publikum har ønsket å se på stort lerret. Enkelte av seriene er også blitt til etter innspill fra publikum. Send inn dine forslag!

Kom presis

På våre visninger er det normalt ikke reklame og visningene starter derfor presis. Pass på at du er her i tide, vi stenger dørene ved filmstart.