Filmverkstedet - lag animasjonsfilm

Publisert: 04.02.2015 | Sist endret: 24.01.2017

Visste du at vi har et eget filmverksted i 1. etasje? Her ligger alt til rette for å arrangere animasjonsverksted med elever og barnehagebarn, eller droppe innom med familien når dere skal se film på Barnas Cinematek. Filmverkstedet er åpent både i ukedager og helger.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Verkstedet er godt utstyr med Lego, papp, papir og tegneutstyr. Ved to store arbeidsbord kan dere lage figurer og bakgrunner, og åtte animasjonsbokser er rigget klart for filmopptak med nettbrett. Ta med eget nettbrett eller lån iPad av oss. I bruksanvisningen under anbefaler vi noen apper for deg som vil animere på eget nettbrett.

Filmverkstedet har plass til 15-20 personer, og er åpent både på hverdager og i helger. I helgene kan barnefamilier og andre fritt droppe innom i hele åpningstiden. Er dere en gruppe som vil bruke rommet til et lukket animasjonsverksted (for eksempel klassebesøk), må dere booke tid på forhånd. iPader lånes i billettluken. Last ned bruksanvisning for å lage animasjon med nettbrett

Eksempel på animasjonsfilm

Videoen under viser en stop motion-animasjon i Lego, laget av ni år gamle Narnia fra Oslo. Filmen er laget med animasjonsboks og nettbrett på et animasjonsverksted med Barnas Cinematek.

Et animasjonsprosjekt i filmverkstedet kan gjerne kombineres med omvisning i Filmmuseet.

Åpningstider


Mandag - fredag kl. 10.30 – 17.00
Lørdag kl. 12.00 – 17.00
Søndag kl. 13.00 – 21.00

Pris: Gratis
For bestilling kontakt: 22 47 45 23 / 22 47 45 00 /  sita.jacobsen@nfi.no

iPadanimasjon


iPadanimasjon

 

Kontakt