Regissør: Frank Capra
Bildet er hentet fra den amerikanske juleklassikeren It's a Wonderful Life av Frank Capra (1946)

Prøv deg på Cinematekenes julekalender!

Publisert: 24.11.2015 | Sist endret: 30.11.2017

Fra første til 24. desember kan du åpne en av quizlukene i Cinematekenes julekalender. Hver dag trekker vi en vinner som vinner fribilletter eller et medlemskort på et valgfritt norsk cinematek.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Cinematekenes julekalender er tilbake! Med vår julekalender vil vi spre glede og informasjon om kjente og ukjente filmer som fortjener en plass i vår bevissthet, og forhåpentligvis vil det gi mersmak til å se hele filmen. Dette er en høytidelig uhøytidelig konkurranse hvor man ikke bare vinner premier, man vinner opplevelser!

Regler

I form av en quiz går Cinematekenes julekalender som følger: Hver midnatt i desember frem til julaften legger vi ut et filmklipp på denne siden. Du skal ganske enkelt finne ut hvilken film klippet er hentet fra og innen dagen er omme sende en epost med svaret, ditt navn og din postadresse til julekalender@cinemateket-usf.no. Nytt klipp og riktig svar på dagens klipp legges ut her rundt midnatt.

Premier

Hver dag trekker vi en vinner som vinner et medlemskort eller fribilletter på valgfritt norsk cinematek.* Blant alle de 24 vinnerne trekker vi også en som vinner et frikort på valgfritt norsk cinematek. Det betyr gratis cinematek-film i hele 2018! I tillegg vinner den personen som har flest riktige svar blant de 24 klippene også et 2018-frikort på valgfritt norsk cinematek. Hvis det er flere personer med like mange riktige svar foretas det loddtrekning.

*Merk at cinematekene i Bergen, Kristiansand, Stavanger og Lillehammer ikke har medlemskap, så istedenfor medlemskort vinner man på disse kinoene to fribilletter.