We are X

We are X, 2016, regi: Stephen Kijak

Det samme produksjonsteamet som står bak den Oscar-vinnende Searching for Sugar Man kommer nå med We Are X, en transcendent rock & roll-historie om X Japan, verdens største og mest suksessrike band du nok aldri har hørt om ... ennå. Legendariske Yoshiki vil være til stede på visningen den 17. oktober!

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Filmfakta

Aldersgrense
9 år
Nasjonalitet:
Japan
Produsert:
2016
Regi:
Stephen Kijak
Format:
DCP 2K 5.1 (flat)
Språk:
Engelsk og japansk
Tekstet:
Norsk
Spilletid:
1t 35min

Under den gåtefulle ledelsen til trommeslager, pianist, komponist og produsent Yoshiki, har X Japan solgt over 30 millioner singler og album til sammen, og fengslet så mange forskjellige beundrere som Sir George Martin, KISS, Stan Lee, og til og med den japanske keiseren, og utformet en banebrytende og spektakulær visuell rockestil, som tilsammen har resultert i et enestående kulturelt fenomen.

Regissert av Stephen Kijak

Filmen følger bandets oppsiktsvekkende, turbulente og utrolige historie gjennom de siste tre tiårene, der de trosser personlig, fysisk og åndelig hjertesorg. Filmen kulminerer med forberedelsene til den fantastiske gjenforeningskonserten i New Yorks legendariske Madison Square Garden. We Are X er regissert av den anerkjente regissøren Stephen Kijak (Stones in Exile, Scott Walker: 30 Century Man), og er et intimt portrett av en dypt hjemsøkt - men virkelig ustoppelig - virtuos og musikken som har oppmuntret horder av verdens mest hengivne fans.

Kommentarer

/ Alle kommentarer