Oslo/Fusion: Her Story

Her Story, 2015, regi: Sydney Freeland

Oslo/Fusion går av stabelen fra mandag 18. til søndag 24. september. Denne tittelen inngår i spillefilmprogrammet.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Filmfakta

Aldersgrense
12 år
Nasjonalitet:
USA
Produsert:
2015
Regi:
Sydney Freeland
Format:
DCP
Språk:
Engelsk
Spilletid:
55 min
Med:
Jen Richards, Angelica Ross, Laura Zak, Fawzia Mirza

Endelig får vi se den Emmy­nominerte, Gotham & Peabody Award­vinnende første sesongen av Her Story på lerretet. Serien er skrevet av Jen Richards og Laura Zak, som begge spiller to av hoved­ rollene, og regissert av Sydney Freeland (Drunktown’s Finest, Oslo/Fusion 2015).

Allie (Laura Zak) er en journalist for Gay L.A. som jobber på en sak om T’en i LHBTQ, og når hun møter servitøren Violet (Jen Richards) går hun forsiktig, men rett på sak: Hun spør om Violet er trans og om hun er villig til å la seg intervjue. Violet er nølende, men blir etter hvert med, noe som er begynnelsen på et uventet forhold. Paige (Angelica Ross) er en tø  advokat som er i ferd med å føre en sak for transkvinners aksept i et krisesenter for kvinner, samtidig som hun leter etter det rette øyeblikket å komme ut som trans til kjæresten.

Det er lett å se at denne serien er skrevet og realisert av personer som identifiserer seg som trans og queer. Historiene og dialogen er personlige og ekte, fullstendig blottet for Hollywoods melodrama. Dette er nye medier på sitt beste.
 

For information in English, please visit oslofusion.no

Kommentarer

/ Alle kommentarer