Oslo/Fusion: Call Me by Your Name

Call me by your name, 2017, regi: Luca Guadagnino

Oslo/Fusion går av stabelen fra mandag 18. til søndag 24. september. Denne tittelen er festivalens åpningsfilm og inngår i spillefilmprogrammet.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Filmfakta

Aldersgrense
15 år
Nasjonalitet:
Italia, Frankrike, Brasil, USA
Produsert:
2017
Regi:
Luca Guadagnino
Språk:
Engelsk, italiensk, fransk, tysk
Tekstet:
Engelsk
Spilletid:
2t 10min
Med:
Armie Hamer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Ester GarrelArmie

Relatert

Relaterte artikler

Den første kjærligheten har kanskje aldri vært så vakkert portrettert som i Call Me by Your Name, årets snakkis på filmfestivaler som Sundance og Berlinale. Vi er derfor utrolig lykkelige, ikke så rent lite stolte, over å kunne presentere det italienske oppvekstdramaet, basert på boken med samme navn av André Aciman, som årets åpningsfilm under Oslo/Fusion 2017. En film hyllet av kritikere verden over som et rent mesterverk.

 Øm kjærlighet i vakre omgivelser

Det er glovarm sommer på den italienske landsbygda i 1983.  I sentrum for handlingen står 17 år gamle Elio (Chalamet) som bor sammen med familien i en storslått villa. Dagene går med til kunst, litteratur, bading og fest, men når den 24 år gamle Oliver (Hammer) ankommer byen snus alt på hodet. Oliver er sjarmerende og, på samme måten Elio, er han tiltrekkende, ungdommelig og tildelt en fascinerende selvtillit. Over en kort sommer følger vi de to som etter hvert blir mer og mer trukket mot hverandre, og vi dras inn i en øm kjærlighetshistorie plassert i drømmende vakre omgivelser. Det er med andre ord bare å gi seg hen.

For information in English, please visit oslofusion.no

Kommentarer

/ Alle kommentarer