Oslo/Fusion: Norsk kort

Oslo Fusion 2017

Oslo/Fusion går av stabelen fra mandag 18. til søndag 24. september. Disse kortfilmene inngår i kortfilmprogrammet.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Filmfakta

Nasjonalitet:
Norge
Produsert:
2017
Regi:
diverse

Relatert

Relaterte artikler

Det er inspirerende og gledelig å gi plass til gode, norske skeive kortfilmer, som vi føler det bare blir flere og flere av, og ikke minst bedre og bedre for hvert år! Fem kortfilmer står på programmet denne kvelden.

Møtes i døra

Norge, 2017, 15 min, regi: Det sporadiske filmkollektivet

Etter et anstrengt møte i en bussdør på Sørlandet, åpnes nye dører i livene til Nader og Janne. Tilfeldigheter, eller skjebnen som noen vil kalle det, vil ha det til at de to møtes igjen, og gjennom ulike stadier i livet kjemper de sammen mot hverdagens små utfordringer og store overraskelser.

Fanny

Norge, 2017, 29 min, regi: Halfdan Ullman Tøndel

Fanny er i midten av tjueårene og har flyttet tilbake til Oslo for å studere. Under fadderuken på Blindern klarer hun ikke å knytte bånd som forventet, og hun oppsøker i stedet et gammelt vennskap.

Tenn meg på

Norge 2017, 14 min, regi: Rebecca Wirkola Kjellmann

Når puberteten nærmer seg kjenner Sonja og Kine på ulikhetene mellom kropp og sinn. Med forskjellige utgangspunkt har jentene ulike opplevelser når de tilbringer en kveld hjemme alene.

Kunsten å være syndig

Norge 2017, ## min, regi: Ibrahim Mursal

Ibrahim Mursal var homofoben som konfronterte sine egne fordommer i møte med den sudanske kunstneren Ahmed Umar. Filmen berører mange temaer knyttet til det å være homofil, innvandrer, muslim og fremmed i Norge, og konfronterer også norske holdninger i denne problemstillingen.

RePLay

Norge 2017, regi: Mirjam Thorkelsdottir

Kortfilmen rePLAY handler om Tiril som ser tilbake på sitt tidligere forhold, hvor tanker, følelser og minner kommer tilbake.

Go to oslofusion.no for information in English

Kommentarer

/ Alle kommentarer

Vises:

Lørdag 23.09.2017
Tancred 17.00 Kjøp billett