Husker du meg? + Å møtes i en bil

Husker du meg? Norge (2016)
Regi: Ragnhild Nøst Bergem

Vi viser de to filmene Husker du meg? og Å møtes i en bil, samtidig under Eurodok. Under Eurodok er billettene til alle norske filmer gratis, men husk å ta ut billett i billettluka eller bestill på nett (5 kr).

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Filmfakta

Aldersgrense
9 år
Nasjonalitet:
Norge
Produsert:
2016
Regi:
Ragnhild Nøst Bergem + Mali Galaaen Røsseth
Format:
DCP - Blu-Ray
Språk:
Norsk + finsk, engelsk, gresk, slovakisk, rumensk og tysk
Tekstet:
Engelsk
Spilletid:
35min + 24min

Relatert

Vi følger tre forholdsvis unge mennesker som er rammet av ulike varianter av demens, og deres pårørende som opplever å miste sine kjære til en uforståelig og frustrerende sykdom. Regissøren har fått følge de tre demente og familiene deres tett, og resultatet er en rørende og tankevekkende film.

Når minner og hukommelse forsvinner må alle relasjoner omdefineres – det er ikke bare den syke som ikke kjenner igjen sine nærmeste, også familiemedlemmene må forholde seg til et helt nytt og hjelpetrengende menneske.

 

 

 

 

Å møtes i en bil

Å møtes i en bil

Å møtes i en bil er en morsom og underholdende film, som også forteller om hvor store kulturforskjeller som faktisk fins i vår lille verdensdel.

På forsommeren 2016 haiket Mali G. Røsseth seg gjennom Europa. I noen uker reiste hun i en rekke ukjente land og møtte fremmede mennesker – i bilene deres. Med en GoPro plassert i frontruta pratet hun med folk på knotete engelsk eller bare med lyder og tegn (alt er blitt oversatt og tekstet i etterkant, noe som sikkert har avdekket noen overraskelser også for Røsseth selv).

Kommentarer

/ Alle kommentarer