69 minutter av 86 dager

69 min av 86 dager, Norge 2017
Regi: Egil Håskjold Larsen

Dette er en historie om barndom, familiebånd og håp i en verden som er vanskelig å forstå. En film som garantert vil berøre og engasjere. Under Eurodok er billettene til alle norske filmer gratis, men husk å ta ut billett i billettluka eller bestill på nett (5 kr).

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Filmfakta

Aldersgrense
Alle
Nasjonalitet:
Norge
Produsert:
2017
Regi:
Egil Håskjold Larsen
Format:
DCP
Språk:
Arabisk
Tekstet:
Engelsk
Spilletid:
1t 10min

I 69 minutter av 86 dager følger vi 3-år gamle Lean og hennes familie som er på flukt fra krig og elendighet. Lena er nysgjerrig og full av energi. Det lekende barnet står i sterk kontrast til de skremmende kulissene Europa byr på. Uten at noe blir sagt kan man bare anta hvor de har reist fra, at de har krysset havet og allerede vært igjennom mye.

Lean er sterk, hun gråter aldri og det virker som hun oppfatter og forstår alvoret i situasjonen de alle befinner seg i. Med sitt langsomme og dvelende tempo skiller denne dokumentaren seg fra andre filmer med samme tema. 

Valgt ut til Hot Docs

69 minutter av 86 dager er plukket ut til konkurranseprogrammet under Hot Docs i Toronto. Hot Docs regnes som en av de viktigste dokumentarfilmfestivalene i verden og foregår i år fra 27. april til 7. mai.

Kommentarer

/ Alle kommentarer