Odd er et egg

Odd er et egg, 2016. Regi: Kristin Ulseth.

Bli med på kortfilmpremiere og følg Odd på reisen fra første tegning til ferdig film! Møt bokforfatter og illustratør Lisa Aisato og hør teamet fortelle hvordan filmen ble til. Aktiviteter og premierefestivitas! (NB! Visningen er utsolgt, vi setter opp to ekstra visninger av filmen som forfilm til Lille kylling 28. januar og 11. februar)

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Filmfakta

Aldersgrense
Alle
Passer for hele familien
Nasjonalitet:
Norge
Produsert:
2016
Regi:
Kristin Ulseth
Språk:
Norsk
Spilletid:
ca. 60-90 min

Odd er et egg er historien om Odd som er så bekymret for å knuse hodet sitt at hele livet hans har gått i stå. For å dempe den verste angsten polstrer han eggehodet sitt for beskyttelse. En dag møter Odd biejenta Gunn. Hun er både uredd og glad i livet. Gjennom møtet med Gunn snus livet til Odd på hodet, og på uventet vis blir han fri fra alle bekymringer.
Filmen er produsert av Qvisten Animation og regien er ved Kristin Ulseth.

Film og viten: Lær om animasjon, honning og egg

Den nye serien vår "Film og viten" er midt i blinken for vitelystne barn som liker å utforske ting. Først ute er premierevisningen av Odd er ett egg. Følg Odd på reisen fra første tegning til ferdig animert film. Hvordan flytter vi en fortelling fra bok til film? Møt forfatter og regissør, og hør teamet bak filmen fortelle om hvordan animasjonsfilmen er blitt til. Egg og honning er viktige elementer i filmen, og etter visningen kan dere utforske disse temaene nærmere: Still spennende spørsmål til Terje Foldvik Reinertsen, som er ekte birøkter, prøv eggete eksperimenter og delta i konkurranse med tegning på egg.

-NB! Visningen er utsolgt. Det blir en ny mulighet til å se filmen lørdag 28. januar og lørdag 11. februar, som forfilm til Lille kylling.

Billettinfo

Billettpris for voksne og barn er 40,- (BC Ikkemedlem)
Hvis barnet er medlem i Barnas Cinematek koster billetten 20,- for voksne og barn. (BC Medlem)
Et medlemskap er ikke obligatorisk, men vil lønne seg ved flere besøk.
Et halvt års medlemskap koster 50,- og kjøpes i skranken på Filmens Hus.

Kommentarer

/ Alle kommentarer