Human

Human, 2015. Regi: Yann Arthus-Bertrand

Human er kort og godt et tre timers mesterverk, der den verdenskjente fotografen Yann Arthus-Bertrand tar oss med en emosjonell og visuell reise.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Filmfakta

Original tittel:
Human
Aldersgrense
Alle
Nasjonalitet:
Frankrike
Produsert:
2015
Regi:
Yann Arthus Bertrand
Format:
DCP
Språk:
Engelsk og fransk
Tekstet:
Engelsk
Spilletid:
3t 8min

Relatert

Relaterte artikler

Filmen undersøker hva det vil si å være menneske, og veksler mellom personlige historier og storslåtte naturbilder i en vakker symfoni. Uten at et eneste spørsmål blir stilt, får vi innblikk i den menneskelige natur. Folk fra hele verden forteller sine historier om alt fra kjærlighet og hat, til krig, fattigdom, undertrykkelse, drømmer, tilgivelse og meningen med livet. Det er rått, nært, hjerteskjærende, fengslende og vakkert. 

En stor filmopplevelse

De personlige historiene kombineres med Arthus-Bertrands karakteristiske og virtuose bilder fra luften, som er både visuelt slående og som lar oss oppleve verden på en en helt ny måte. Human er intet mindre enn en film om menneskeheten og om livet på jorden, og det er gjort så mesterlig at du høyst sannsynlig vil både måpe, le og gråte. Filmen er over tre timer lang, men den føles kort. Dette er en film du garantert vil bære med deg i lang tid etter at du har sett den.

Om Klimafestivalen

Visningene er et samarbeid mellom Norsk klimanettverk, Oslo dokumentarkino og Cinemateket.

Kommentarer

/ Alle kommentarer

Vises:

Søndag 21.01.2018
Tancred 18.00 Kjøp billett
Lørdag 27.01.2018
Lillebil 17.00 Kjøp billett