Human Rights Human Wrongs 2016

Human Rights Human Wrongs

Publisert: 01.02.2016 | Sist endret: 15.02.2016

Fra 16. til 21. februar serverer vi de nyeste og beste dokumentarfilmene med menneskerettighetsfokus på Cinemateket, og inviterer publikum til debatt, refleksjon og en gyllen anledning til å slippe fri aktivisten i deg.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Human Rights Human Wrongs arrangeres for åttende gang, og festivalen har siden oppstart i 2008 etablert seg som et viktig vindu for filmer og temaer som både engasjerer og provoserer. Dette er stedet hvor du har mulighet til å snakke med menneskerettighetsforkjempere fra inn- og utland, diskutere med forskere og filmskapere, politikere og journalister og andre engasjerte publikummere.

Dokumentarfilm, konserter, debatter og foredrag

På Human Rights Human Wrongs settes følelsene og tankene i sving av sterke skildringer på kinolerretet, og du kan la deg inspirere av menneskerettighetsforkjempere, aktivister, eksperter og filmskapere. Festivalens gjester har bred erfaring fra menneskerettighetsarbeid verden over, og er viktige og engasjerende inspirasjonskilder. Her er det rom for ulike perspektiver på samfunnet rundt oss og på verden forøvrig.
I år vil festivalen by på spennende og aktuelle dokumentarer, stemningsfulle konserter, engasjerende debatter, foredrag og andre visuelle opplevelser.

Programmet finner du på våre programsider og på Human Rights Human Wrongs hjemmesider . Følg gjerne Human Rights Human Wrongs på Facebook for å holde deg oppdatert.