Klokker i måneskinn

Klokker i måneskinn, 1964, regi: Kåre Bergstrøm

Under en bridgeaften forteller en forfatter, en direktør og en journalist hver sin historie om overnaturlige hendelser de tror fullt og fast på. En vitenskapsmann forsøker å gi opplevelsene en naturlig forklaring.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Filmfakta

Nasjonalitet:
Norge
Produsert:
1964
Regi:
Kåre Bergstrøm
Språk:
Norsk
Tekstet:
Utekstet
Spilletid:
1t 34min
Med:
Henny Moan, Lars Nordrum, Frank Robert

Relatert

Vi opplever for tiden noe ustabilitet på systemet for salg av billetter på nett (cinemateket.no og filmweb.no). Dersom du opplever problemer, kan du i stedet reservere billetter ved å sende en e-post til billett@nfi.no

I e-posten må du gi oss følgende opplysninger:

  • Film
  • Dato/tidspunkt

Ved reservasjon per e-post vil du få et referansenummer tilsendt på e-post, som du oppgir ved henting av billettene. Opplys samtidig om hva slags type billetter du ønsker (medlem/ikke medlem). Betaling ved henting.

Synopsis

Klokker i måneskinn kan regnes som oppfølgeren til den feirede De dødes tjern og er noe ufortjent kommet helt i skyggen av den. Den har sine smågrøssende kvaliteter, også denne gang formet av forfatteren André Bjerke, regissøren Kåre Bergstrøm og skuespilleren Henny Moan. Sistnevnte har nå hele tre roller. Her kimer klokkene på så mange vis, mens overtroen på det rasjonelle utsettes for et underholdende angrep.

 

Kommentarer

/ Alle kommentarer