Gruffalo og Plass bakpå kosten

Gruffalo, 2011. Regi: Jakob Schuh og Max Lang

Ta plass bakpå kosten og bli med inn i det magiske litterære universet til Donaldson og Scheffler. Før filmen blir det høytlesning fra drageboken ZOG.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Filmfakta

Aldersgrense
Alle
Passer for de minste
Nasjonalitet:
Storbritannia / Storbritannia
Produsert:
2009 / 2012
Regi:
Max Lang / Jan Lachauer, Max Lang
Språk:
Norsk
Spilletid:
29min / 27min
Med:
Nils Ole Oftebro, Thomas Stokke, Trond Brenne, Ivar Nørve, Anders Hatlo / Anderz Eide, Heidi Marie Vestrheim, Torgny G. Aanderaa, Kari Ramnefjell, Wilhelm Støylen

Under Barnebokfestivalen inviterer vi til en spennende dag med fortellinger i bok og film.

Gruffalo er historien om fantasivennen som blir til virkelighet. En liten mus lurer en rev, en ugle og en slange til å tro at han har en skummel venn som heter Gruffalo, slik at musa ikke skal bli spist. Filmen er basert på et kinesisk folkeventyr.

I Plass bakpå kosten får vi møte ei heks som har en katt og en veldig høy hatt! Heksa inviterer en broket forsamling av dyr til å ta plass bakpå kosten, til stor irritasjon for katten hennes. Katten er imidlertid glad for at de er mange når de må redde heksa fra en farlig drage. Plass bakpå kosten er laget av radarparet Donaldson og Scheffler, skaperne av Gruffalo og Lille Gruffalo.

Høytlesning i kinosalen

Før filmene blir det høytlesning fra Donaldson og Chefflers splitter nye dragebok som heter Zog. Håvard Paulsen, kjent fra Barne-TV på NRK Super og YouTube-barnekanalen jubeltube, kommer og leser høyt for barna. Arrangementet er et samarbeid med Omnipax.

Billettinfo

Visningen inngår på programmet til Barnebokfestivalen.
Filmene som er del av festivalen koster kun kr 20,- for voksne og barn.

Kommentarer

/ Alle kommentarer